Gallupit ja vaalit

EIHÄN gallupit ole vaalitulos, vaan mielialojen arvaus.

Perussuomalaiset ja kokoomus Suomessa oppositiopolitiikassa populismin johdannaisiako?

Keskusteluun facessa
Kalevi Kannus

1 ajatus aiheesta “Gallupit ja vaalit”

  1. Niinsanottujen kantasuomalaisten pitää tutustua niiden kotivaltioiden tapahtumiin ja elämisen mahdollisuuksiin, joista maahanmuuttajia tulee. Kansalaistasolla monet elävät elämäänsä kuin kalat meressä, tietämättä elävänsä meressä… ja kun kansakuntana heräämme pakkovallan alaisena ja juoksemme käskystä kohti teuraspenkkiä… Yltiöisänmaallisuuden rajat kiinni, tarkoittaa juuri sitä. Eikö todellakaan historia ole opettanut?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa