Laatusen suorat sanat


Kuka oli syypää pääministeri Antti Rinteen (sd.) eroon?

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) entisen työmarkkinajohtajan Lasse Laatusen syyttävä sormi osoittaa tänään keskusta- ja kokoomusvaikuttajiin, jotka ovat työskennelleet aiemmin EK:n johtotehtävissä.

– Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimii Kai Mykkänen ja keskustan Katri Kulmunin erityisavustajana Kari Jääskeläinen. Molemmat olivat keskeisissä rooleissa pääministerin kaatamisessa, Laatunen kirjoittaa tänään ilmestyneessä työmarkkinakatsauksessaan

– Molemmat ovat (toimitusjohtaja) Jyri Häkämiehen entisiä alaisia EK:sta.
Laatusen kirjoittaman Työmarkkinaneuvottelut 2019–2020. Suomen mallin sekä neuvottelu- ja sovittelujärjestelmän tulevaisuus -katsauksen julkaisi tänään teollisuudessa toimivien ammattiliittojen muodostama Teollisuuden palkansaajat.

EK-taustaiset kansanedustajat kaatoivat Antti Rinteen hallituksen

MINKÄ TAHON rivit ovat sisällä sotkussa? Olisko Mikael Pentikäiselle peili paikallaan

1 ajatus aiheesta “Laatusen suorat sanat”

  1. KAKSINAAMAISUUS kansanedustajien taholla on yleistä. Esim. Sanna Marin’in hallitukselle on taulutettu erossa pysymisestä työmarkkinaneuvotteluista.

    Kuitenkin mm. kansanedustajien parissa nämä ”tauluttajat” ovat itse sekaantuneet, niin kuin emeritus EK:n johtaja todistaa.

    Kansanedustajien istuntosalikäytöksestä on kohuja käynnissä. Samaan pakettiin pitää voida suhteuttaa ja sijoittaan ylipäätään kansanedustajien edustuksellisuuden rajat, istuntosalin ulkopuolisessa maailmassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa