Aihearkisto: Oikeusvaltion arvotko?

Poikkeuslaki Suomeen

Suomessa Marin’in JUNTTAKO?

poliisivaltuuksin…

Ovatko kansalaiset ymmärtäneet, mitä ovat vaatineet siltä perustalta kun yksilötasolla ei osata käyttäytyä esim. korona-viruksen epidemiavaiheessa.. tavallisten lakien voimassaollen?

Poikkeuslain puitteissa hallituksella on virkatoimin poliisin ja sotilaiden käskyttäjänä valta pidättää ja sakottaa niskoittelusta.

Presidenttikisa alkamassako?

Suomen Kuvalehden mielipidemittaus presidenttiehdokkaista

OPPOSITIOSSA PÄRSTÄKERTOIMET ROMAHTANEETKO?
Kokoomuksessa ei ole toistaiseksi ketään, joka olisi suosittu yli puoluerajojen.

Pekka Haaviston lisäksi myös Olli Rehn kerää ääniä tiheällä haravalla yli puoluerajojen.
Kokoomuslaisten keskuudessa vain Vapaavuori kerää selvästi häntä enemmän ykkösmainintoja. Rkp:ssäkin lähes joka toinen kertoo voivansa harkita Rehnin äänestämistä.
Sanna Marinin nopea nousu presidenttipörssissä perustuu ennen kaikkea vasemmistoliiton ja vihreiden sympatioihin. Kummankin puolueen kannattajista peräti 60 prosenttia näkee hänessä presidenttiainesta.

Ystävänpäivänä 14.2.2020.

Kreikan pakolaisleirin lapsetko hallituskysymys?

MIKKO KÄRNÄ KEPUN KÄNKKÄRÄNKKÄLÄINENKÖ?
Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä ilmoittaa julkisuudessa, että sisäministeri Ohisalon tulisi keskustan mielestä keskittyä kotimaan asioihin.

Vai onko Kärnällä taas känkkäränkkäpäivä?
”Me keskustassa arvostaisimme kovasti, mikäli sisäministeri Ohisalo laittaisi voimavaransa ensisijaisesti kotimaan asioihin, eikä yrittäisi ajaa vihreiden agendaa julkisuuden kautta. Arjen turvallisuuden parantamisessa kautta Suomen kun riittää nimittäin tehtävää”, Kärnä linjasi.

OIKEASTI. Sisäministeriö on sisäisen turvallisuuden, mutta myös maahanmuuton ministeriö.

Kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen on maltillisemmalla linjalla. Hän viestitti Suomenmaassa, että Kreikan pakolaisleirin lasten kohtaloa ei pidä ratkaista julkisuudessa vaan hallituksen sisällä. Heik­ki­nen ilmoitti kuitenkin ha­lu­avansa Suo­men aut­ta­van Krei­kan leirillä olevia lapsia.

Onko tasavallassa kaikki hyvin?

MITÄ, ONKO SUOMESSA TYÖSYRJINTÄÄ?

“Tulee pieni olo ihmisenä, kun minut voidaan vain vaihtaa halvempaan työvoimaan” – Tältä postilakko tuntui 25-vuotiaasta Suvi Saraivasta
Kahteen ja puoleen viikkoon mahtui vihaa ja turhautumista, epävarmuutta tulevasta ja iloa työkavereista.

Lähinnä mietin kevään julkisten alojen työehtoneuvotteluja…

Kansakunnan kunniavelka

ME suomalaiset kauhistelemme vanhusten osasta keskuudessamme ja samaan aikaan lietsomme eriarvoisuutta rakennamme kansallista muuria Don Trumpin mallilla… valehtelemalla itsellemme, ettei ketään UNOHDETA, SYRJITÄ, RIISTETÄ, TUHOTA heidän koko elämää ja tulevaisuutta.

Ymmärtääkseni ne ovat suomalaisia tahoja, jotka kilpailuttavat kuntapolitiikassa vanhusten ja päiväkotilasten palvelut, sekä antavat TOIMEKSIANNOT velallisten ulosmittauksista voittoa tahkoaville ylikansallisille perintäyhtiöille, joista osa harjoittaa vippivelkapankkitoimintaa.

Tässä pari pahinta ihan omaa häpeätahraa… Katso peiliin ja arvioi missä joukossa seisot.

Aivan erikoinen yhtälö työllistymistoimiin

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan yrittäjät odottavat, että hallitusohjelmaa ryhdytään laittaman toimeksi.

– Erityisesti odotetaan tekoja työllisyyden vahvistamiseksi.
Hallitus tavoittelee 75 prosentin työllisyysastetta. Ei hyvältä näytä, ajattelevat yrittäjät eri puolilla Suomea.

NO, miten tuo työllisyyden vahvistaminen oikeasti käytännössä onnistuu, kun sekä SUURET että pienet työnantajat kasvattavat työttömyyttä.

OVATKO työmarkkinat Sanna Marin’in hallituksen toimesta juntturassa; kun Elinkeinoelämän keskusliitto EK tahtoo TUPON ns. kiky-minuuteista?

Sitä paitsi Mikael Pentikäisen paja (Suomen Yrittäjät) ei ole nyky-tupossa sopijaosapuoli. SIIS yrittäjien tuomion suunta on väärä ja Pentikäinen johtaa joukkojaan harhaan.

Miten Suomen Yrittäjät edunvalvontajärjestönä valvoo jäsenyrittäjien oikeuksia, muuten kuin odottamalla EK:n linjauksia SAK:n STTK:n ja AKAVAN liittoneuvotteluista?

Tieteentekijät pyrkivät päsmäröimään politiikassa

Professori luettelee karut tosiasiat keskustan tilanteesta: ”Loppuuko aika kesken ennen kuin hermot pettävät tai uudet eduskuntavaalit ovat jo ovella?”

Uusi Suomi: Heikki Paloheimo puhuu jo uusien eduskuntavaalien mahdollisuudesta. Heikki Paloheimon mukaan keskusta ei ole kertaakaan aiemmin itsenäisyyden aikana pitänyt puoluekokousta tilanteessa, jossa sen kannatus on yhtä matala kuin nyt.

Keskustan kannatuksen matamisesta Heikki Paloheimo ennakoi keskustan tulevaa puoluekokousta ensi kesänä ja väläyttää myös uusien vaalien mahdollisuutta.

MIELESTÄNI suurempi kuin hallituksen kaatuminen, on OIKEISTO-POPULISMIN voimaantuminen Suomenkin yhteiskuntajärjestyksessä. Muistot historiasta ja ajan tapahtumat maailmapolitiikassa pitäisi soittaa hälytyskelloja.

Lapsenoikeudet

Kalenterissa (20.11) on lasten oikeuksien päivä.

1990-2000 vaihteessa LAPSILLE OIKEUDET ry, (jonka perustajajäsen olin) SE YHDISTYS teki kirjallisena aloitteen lasten oikeuksien päivän ottamisesta kalenteriin ja HYVÄKSYTTIIN…
”Kunnian” ovat ottaneet muut…
Pelastimme kaapattuja lapsia, paljastimme suuren pedofiilirenkaan. sekä nostimme esiin lasten hyväksikäyttöjä, sekä avustimme perheväkivallan uhreja… Astuimme kai isoiille varpaille ja tallottiin niitä kiiltonahkakenkiä, jotka tahot laiminlöivät virkavelvollisuutensa.
Yhdistyksemme lakkautettiin Turun ja Porin läänin hallinnon päätöksellä ja puheenjohtaja, lastenlääkäri, määrättiin pakkohoitoon, jossa hänen terveydentilaansa lääkityksellä vahingoitettiin vakavasti… Häneltä otettiin lääkärinoikeudet pois, mutta palautettiin, kun Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT, langetti Suomelle tuomion ja lastenlääkäri todettiin aiheettomasti kohdelluksi.
Mutta paha oli tapahtunut. Sittemmin on käynyt selville pedofiilirenkaiden todellisuus ja lapsiraiskausten RAJU MÄÄRÄ, julkisuudessa on mediakohua aiheuttanut maahanmuuttajien teot, kun vastaavasti kantasuomalaisten hyväksikäytöt ja perheväkivalta on monikymmenkertaista. Minulla on kansioissa aikamoinen historia-aineisto…
Mitä jatkossa tarvittiin 1991 -1995 laman vallitessa keinoja oli vähän… Niitä kohtaamiani traumoja kannan edelleen sielussani.

Kokoomuksen kenttä paniikissako?

Enemmistö kokoomusvaikuttajista olisi valmis samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa, kertoo Iltalehti.

Tällä kannalla on 82,4 prosenttia lehden tekemään kyselyyn vastanneista kokoomuslaisista. Ajatuksen torjui 17,6 prosenttia.

Useat kokoomusvaikuttajat pitävät yhteistyön ehtona kuitenkin sitä, että hallituksen pääministeri olisi kokoomuslainen, Iltalehti ke

Iltalehden kysely on lähetetty 1 500 kokoomusvaikuttajalle, joista siihen vastasi torstain ja perjantain välisenä aikana noin puolet eli 748.

Oppositio 2020 rähjäradikalismiako?


Kuvassa 2020-suojeluskuntako?

82 prosenttia kokoomusvaikuttajista on Iltalehden kyselyn mukaan valmis hallitusyhteistyöhön perussuomalaisten kanssa.

Kyselyyn osallistunut 748 kokoomusvaikuttajaa. Kyselyn vastaajiksi valittu kansanedustajat, puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenet, piirihallitusten jäsenet ja eri piirien paikallisyhdistysten johtohenkilöt.

Kyselyn mukaan Suomeen onkin rakentumassa kokoomuksen ja perussuomalaisten muodostama porvari- ja oikeistorintama. Siis MIKÄ?

Suomalaisten maksurästit

>Suomalaisille kotitalouksille kertyy vuoden aikana enemmän maksurästejä kuin EU-maissa keskimäärin, ja ero muihin Pohjoismaihin on huomattava. Erityisen paljon vaikeuksia on yhden vanhemman lapsiperheillä.

Jopa 7,7 prosentilla suomalaisista kotitalouksista on ollut vuoden aikana rästissä tärkeitä maksuja, kuten sähkö- tai vesilaskuja, selviää Eurostatin tuoreesta tilastosta.

Lähimpänä Suomea ovat slovakialaiset kotitaloudet 7,9 prosentilla ja espanjalaiset 7,2 prosentilla. Muut Pohjoismaat tulevat kaukana perässä: vain 2,7 prosentilla norjalaisista kotitalouksista on maksurästejä tärkeissä laskuissa, Ruosissa luku on 2,2 prosenttia.