Naiset ottavat vastuuta puoluejohtajina

Naiset valtaavat

MTV-uutiset: Opetusministeri Li Andersson äityi ”kiroilemaan” Halla-aholle Ylen suorassa lähetyksessä …

Kysytäänpä: Mitä ”siistimpiä” korvaavia sanoja olisi, arkipäiväiselle, paljon käytetylle sanalle PASKAPUHETTA? Esim. sontapuhetta, liejupuhetta, lieropuhetta, rökälepuhetta, kun valehtelijaksikaan ei saa nimitellä.

MIELESTÄNI pojat, Jussi ja Petteri jäivät jälleen älyllisesti debatissa alakynteen… pyrkivät koko ajan päällepuhumalla sotkemaan keskustelun; veivasivat iankaikkisen samaa mantraa. Joka tapauksessa pojilla on oppositiossa ote kirpoamassa… eivät hallitse omaa laumaansa.

SUOMESSA on 2020-vuosikymmenen alkaessa viiden puolueen hallitus, jota nimitellään ”vihervasemmistolaiseksi”, joka määritelmä on paskapuhetta.

Mielestäni kiinnostavampaa on hallituspuolueiden puheenjohtajien sukupuoli. Ensisijassa liittyykö kokoomus kesän puoluekokouksessaan nais-puheenjohtajakaartiin? (Elina Lepomäki) Perussuomalaisillakin on ainakin tyrkyllä naisehdokas.(Riikka Purra)

Kaikissa muissa eduskuntapuolueissa on jo naispuheenjohtaja. Huikeaa olisi jos Suomen poliittista pelikenttää johtaisivat kattavasti NAISET. Miesten johtajuus Suomen puoluekartalla on hupenemassa uusiutumattonana luonnonvarana. Puolueiden aatteet ja ideologiat ovat enää vain veteraanien muistin- ja mielenkuvissa.


Vain äärellä oikealla on miesvalta.

One thought on “Naiset ottavat vastuuta puoluejohtajina”

  1. SUOMESSA vallitsee poliittinen METOO- mentaliteetti; ilmeisesti miehet harhailevat naiskammoisina ja liittyvät laumoina aggressivisesti johdettuihin juttuihin?

Vastaa