Elvytysviivytystä parlamentarismissa

KOKOOMUS SEKOSI ELVYTYSVIIVYTYKSESSÄ. Hämmentävää on kun puolue on ollut aiemmin periaatteiden puolue, joka on puolustanut vastuullista perustuslaillisuutta. Enää se ei tee sitä…

Oppositiossa perussuomalaisten apupuolueena Petter Orpo ja Kai Mykkänen ovat johtaneet eduskuntaryhmänsä populismin seikkailun tielle, jolla kokoomuksen muut kansanedustajat tuskin haluavat olla mukana edes tyhjää äänestämällä. Miten syvä on oikeasti puolueen sisäinen HAJURAKO?

One thought on “Elvytysviivytystä parlamentarismissa”

  1. RKP:n puheenjohtaja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson arvostelee oppositiota vastuuttomuudesta EU:n elpymispaketin käsittelyssä, kun perussuomalaiset ovat pyrkineet jarruttamaan asian käsittelyä ja kokoomus taas on vaihtanut kantaansa siihen, miten se aikoo äänestää.
    – Eduskunta ei ole mikään sirkusareena, vaan maan korkein päättävä elin. Suomi on demokratia, ja demokratian pelisääntöihin kuuluu, että asioista äänestetään, kun niistä ollaan eri mieltä. Pitää saada puhua, mutta enemmistön pitäminen panttivankina ja prosessin tahallinen hidastaminen eivät vahvista uskoa maamme päätöksentekokykyyn, hän sanoi puoluevaltuuston kokouksessa.
    Henriksson kysyi, haluaako oppositio tai osa siitä heikentää Suomen kansainvälistä mainetta luotettavana, rakentavana ja ratkaisukeskeisenä maana.

Vastaa