Mikä yhteistoimintavelvoite on rikottu?

MIKÄ on yhteistoimintavelvoite ja miten se rikotaan?

MISTÄ ON KYSYMYS? Miten ministeri Pekka Haaviston tapauksessa Syyrian al Holin äitien ja lasten Suomeen palautuksessa määritellään TYÖNANTAJA? Ministeriö vai ministerikö?

LAKI, yhteistoimintaveIvoitteen osalta koskee työnantajaa: Työnantajan katsotaan täyttäneen tässä luvussa tarkoitetun yhteistoimintavelvoitteensa, kun työnantaja on menetellyt, kuten tässä luvussa säädetään.
Työnantajan on neuvoteltava yhteistoiminnan hengessä yksimielisyyden saavuttamiseksi (ks. 20 §). Neuvotteluvelvoite sisältää lisäksi 4 luvussa kuvatun menettelyn, muun muassa aloitteen antamisen riittävän ajoissa. Työnantaja on täyttänyt yhteistoimintavelvoitteensa, kun asiasta on neuvoteltu lain tarkoituksen ja menettelysääntöjen mukaisesti.

Ministeri Haavistoon kohdistuvassa ”kitakäräjissä” on selkeä MAANTAPA, sama asenne kuin talvi- jatkosodan sotaorpojen ja sotaleskien paarialuokkaan sijoittamisessa, eriarvoistamiseksi yhteiskunnassa. Pahinta on, kun LAPSEN ETU heitetään puoluepoliittisen pesuveden mukana – ties minne ja miksi?

Oikeusvaltioperiaate järkkyy käytännössä opposition ihmisoikeus- ja lapsen edun määrittelyssä:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa