Kantasuomalaisten uhka aina keskuudessammeko?

Turvasttomuuden ja väkivallan uhka kansallisella tasolla Suomessa?


Veikko Vallin twitterissä.
@MailVeikko
”Milloin Suomi aloittaa rajatarkastukset Ruotsin rajalla, sisäministeri @MariaOhisalolle:
Vai koetteko, että rikollisuuden uhka on vain Tanskaan päin?”

Jo toki pari entistä porvooIaista sieltä tuli, mutta saatiin kiinni. Suurin uhka ovat kantasuomalaiset NATSIT, joita Veikko Vallin puolue sietää…

1 ajatus aiheesta “Kantasuomalaisten uhka aina keskuudessammeko?”

 1. Vaikka rajat suljettaisiin, kantasuomalaiset rikolliset aina keskuudessamme… 2020-luvulle suuntaa näyttää vastaavanlainen kansanryhmien kiihottaminen toisiaan VASTAAN kuin ensimmäisen ja kertaalleen toisen maailmansodan edellä.
  Myös 1960 – 1970 vaihteen aikoihin Euroopassakin protestiliikkeet mellakoivat. Suomessa kiistakirjoitukset puoluepoliittisella agendalla ovat uhkaava merkki historian varjojen noususta.

  TODELLISTA UHKAA edustaa tämä: ”Helsinkiläisen kaupunginvaltuutetun Abdirahim ”Husu” Husseinin aiemmin syksyllä saama hirttoköysi ja uhkauskirje ovat poliisin tutkinnassa.
  Hussein kertoi elokuussa Twitterissä saaneensa vihapostia Helsingin valtuustoon. Valtuustoon oli saapunut Husseinille osoitettu kirje, jonka sisällä oli uhkaava viestilappu ja hirttoköysi. Viestissä viitattiin Husseinin etniseen taustaan, käytettiin rasistista kieltä ja varoitettiin häntä puuttumasta suomalaisten poliitikkojen tekemisiin.
  Hussein kertoi julkisuudessa tekevänsä asiasta rikosilmoituksen seuraavana aamuna, ja poliisin mukaan näin myös tapahtui. Epäillystä rikoksesta ilmoitettiin poliisille 29. elokuuta eli tviittiä seuranneena päivänä.
  – Asia on meillä tutkinnassa, ja siinä on näyttöä, joka tukee uhrin kertomusta. Tälläista selkeästi vihamotiivilla olevaa rasistista häiriköintiä ja uhkailuakin on jatkunut pidempään, sanoi rikoskomisario Pekka Hätönen STT:lle keskiviikkona.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa