Oikeistopopulismin tuuliviirien kannattajat


LAPUAN LIIKE, kateederilla Vihtori Kosola

Perussuomalaisten tuoreimmat kannatusnousut tulee ilmeisen puhtaasti suonsilmäkkeeseen uponneesta keskustasta. Historia on kääntänyt alkiolaisille selkänsä. Kokoomus lahjoittaa myös lajoittaa gallup-kannustusta muka oikeistoradikalismin ilmiönä.

Ylen gallup: Perussuomalaiset syö nyt keskustaa – ”Kannatusnousu tulee yhdestä puolueesta”
Muistin virkistämiseksi: perussuomalaisten edeltäjä Suomen maaseudun puolue SMP syntyi keskustasta (silloin Maalaisliitto) revenneenä kapinaliikkeenä 1950-luvun lopussa.

Perussuomalaiset on Jussi Halla-ahon aikana vuoden 2017 kesän jälkeen muuttunut luonteeltaan täysin erilaiseksi kuin Veikko Vennamon SMP aikoinaan ja hänen jälkiään seuranneen Timo Soinin perussuomalaiset. Siitä on tullut kaikille suomalaisille puolueille poikkeuksellisen vaikea vastustaja, koska sillä ovat takanaan kansainvälisesti puhaltavat oikeistopopulismin ja äärioikeistolaisuuden tuulet Trumpeineen, Johnsoneineen, Salvineineen ja Orbáneineen.

Ärsyttääkö vihapuhe somessa?

Näytä äänestystulokset

Loading ... Loading ...

One thought on “Oikeistopopulismin tuuliviirien kannattajat”

  1. Some-keskustelu on vastakkainasettelun ja vihakeskeisen AJANTAJUSSA. Se ei ainakaan miellytä. Kansakuntamme historia on vahvempaa kuin nykymeno somessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *