Lapsiviha puoluepolitiikan potkupallona

EN IKINÄ, KUUNA KULLAN VALKEASSA olisi uskonut kohtaavani hädänalaisten lasten kohtalosta puoluepolitiikan potkupalloksi Suomessa.

Näin Ilta-Sanomien perjantaina 13. joulukuuta 2019… Siis 2020 -luvun kynnyksellä sivistys- ja oikeusvaltiossa…

3 thoughts on “Lapsiviha puoluepolitiikan potkupallona”

 1. VIHAN jarasismin ”vieruskaveri” POPULISMI. Mitä se on?
  Populismi (latinan sanasta populus, ’kansa’) on politiikan tyyli tai löyhä poliittinen ideologia, jonka mukaan politiikan pitäisi olla ”kansan tahdon” ilmausta.
  Huom! Miten määritellään ”kansan tahto”? Siis kansan tahto on puoluepolitiikan välineenä… vallankäytön retoriikassa sama kuin aikoinaan: ”Heil Hitler”.

 2. OPPOSITION eduskuntaryhmät käyttävät JULMALLA tavalla valtapelissään hädänalaisinta ja elämäntilanteessaan AVUTTOMINTA ihmisryhmää HÄIKÄILEMÄTTÄ hyväkseen.

  Lainsäätäjinä LOUKKAAVAT ylikansallisten sopimusten henkeä ja kirjainta; maalaamalla Al-Holin lapset ja äidit; toteuttamalla käytännössä heitteillejätön törkeimmällä mahdollisella tavalla.

 3. ONKO OIKEASTI suomalaisen puoluepolitiikan moraali vajonnut näin alas? Kansalaistasolla on hoidettu sisällissodan haavat, karjalan siirtolaiset ovat sijoittuneet ns. kantaväestöön, Vietnamin sodan. ja Chilen pakolaiset ovat sulautuneet väestöön. 2010 -luvun pakolaisuus on muuttanut ns. kantasuomalaisten asenteita erilaisuuden torjumisen suuntaan. Kynnys hädänalaisuuden tunnustamisessa on noussut monilla ylittämättömäksi.

  Uskotaan trolli- ja valeuutisia herkemmin kuin etsittäisiin TOSIASIOITA. Lapset poliittisen propagandan pelivälineenä on JULMAA. Kuohunta sosiaalisessa mediassa on KUVOTTAVAA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *