2 ajatusta aiheesta “Miksi merivedet lämpenevät?”

  1. MITÄ ovat maanpäällisten tulivuoripurkausten pölypilvien vaikutukset ilmanlaatuun ja merenalaiset laavapurkaukset merivirtoihin pitkällä aikavälillä Onko selvitetty?

    Yleensä äänekkäimpiä ovat ne, jotka tietävät vähän ja mukaan kiihottuvat ne joilla tiedontaso on esikuviaan vähäisempää. Oikeasti asiantuntijat haluavat lisää tietoja, koska muuttujien moninaisuutta kokonaisuudessa on liikaa… Kuka tietää, kiertääkö maa aurinkoa, vai aurinko maata?

  2. On mahdollista, että planeetallamme on vielä tätäkin suurempi tulivuori. Ontong Javan tasanteella eteläisellä Tyynellämerellä voisi vulkaanisen toiminnan perusteella olla vieläkin suurempi tulivuori. Ei kuitenkaan tiedetä, onko siellä yksi suuri vai monta pienempää tulivuorta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa