Tieteentekijät pyrkivät päsmäröimään politiikassa

Professori luettelee karut tosiasiat keskustan tilanteesta: ”Loppuuko aika kesken ennen kuin hermot pettävät tai uudet eduskuntavaalit ovat jo ovella?”

Uusi Suomi: Heikki Paloheimo puhuu jo uusien eduskuntavaalien mahdollisuudesta. Heikki Paloheimon mukaan keskusta ei ole kertaakaan aiemmin itsenäisyyden aikana pitänyt puoluekokousta tilanteessa, jossa sen kannatus on yhtä matala kuin nyt.

Keskustan kannatuksen matamisesta Heikki Paloheimo ennakoi keskustan tulevaa puoluekokousta ensi kesänä ja väläyttää myös uusien vaalien mahdollisuutta.

MIELESTÄNI suurempi kuin hallituksen kaatuminen, on OIKEISTO-POPULISMIN voimaantuminen Suomenkin yhteiskuntajärjestyksessä. Muistot historiasta ja ajan tapahtumat maailmapolitiikassa pitäisi soittaa hälytyskelloja.

2 ajatusta aiheesta “Tieteentekijät pyrkivät päsmäröimään politiikassa”

  1. EN OLE vuosien varrella suuremmin arvostanut Heikki Paloheimon linjauksia … kateederin takaa. OMAT kokemukseni ovat pitkältä työuralta ruohonjuuritasolta työmarkkinoilta.

    Kansalaisten elämänlaadun sisällössä on paljon enemmän aivan muuta kuin puoluepolitiikkaa… mm. leivänsyrjässä kiinnipitämistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa