Lapsenoikeudet

Kalenterissa (20.11) on lasten oikeuksien päivä.

LAPSILLE OIKEUDET ry 1990-2000 vaihteessa, (jonka perustajajäsen olin) SE YHDISTYS teki kirjallisena aloitteen lasten oikeuksien päivän ottamisesta kalenteriin ja HYVÄKSYTTIIN…

”Kunnian” ovat ottaneet muut…

Pelastimme kaapattuja lapsia, paljastimme suuren pedofiilirenkaan. sekä nostimme esiin lasten hyväksikäyttöjä, sekä avustimme perheväkivallan uhreja… Astuimme kai isoiille varpaille ja tallottiin niitä kiiltonahkakenkiä, jotka tahot laiminlöivät virkavelvollisuutensa.

Yhdistyksemme lakkautettiin Länsi-Suomen läänin hallinnon päätöksellä ja puheenjohtaja, lastenlääkäri, määrättiin pakkohoitoon, jossa hänen terveydentilaansa lääkityksellä vahingoitettiin vakavasti… Häneltä otettiin lääkärinoikeudet pois, mutta palautettiin, kun Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT, langetti Suomelle tuomion ja lastenlääkäri todettiin aiheettomasti kohdelluksi.

Mutta paha oli tapahtunut. Sittemmin on käynyt selville pedofiilirenkaiden todellisuus ja lapsiraiskausten RAJU MÄÄRÄ, julkisuudessa on mediakohua aiheuttanut maahanmuuttajien teot, kun vastaavasti kantasuomalaisten hyväksikäytöt ja perheväkivalta on monikymmenkertaista. Minulla on kansioissa aikamoinen historia-aineisto…

Mitä jatkossa tarvittiin 1991 -1995 laman vallitessa keinoja oli vähän… Niitä kohtaamiani traumoja kannan edelleen sielussani.

2 ajatusta aiheesta “Lapsenoikeudet”

  1. PETTERI ORPON mukaan oikeusvaltioperiaate on kokoomukselle pyhä, ja hän ihmetteleekin perussuomalaisten tukea Unkarille ja Puolalle.

    – Oikeusvaltioperiaate tarkoittaa meidän jokaisen turvaa, että meillä on vapaa länsimainen demokratia, jossa on sananvapaus, lehdistönvapaus, ihmisoikeudet, tasa-arvo ja riippumaton oikeuslaitos. Nämä ovat niin pyhiä asioita, että jos niissä lipsutaan, silloin ollaan todella vaarallisella tiellä, Orpo sanoi.

    No, al Holin lapset kokoomuksen eduskutaryhmän ”pyhyys” suhteuttaa lasten jättämisenä hiekka-aavikolle, kuolemanleirille. TODELLA KYLMÄÄ.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa