Kokoomuksen omat hallitusaikojen varjot

Kokoomus ampuu omia varjoaan… Silmissään kuin orpo katse lapsen eksyneen…

Mielipidekirjoitus Turun Sanomat 24.9.2020

1 ajatus aiheesta “Kokoomuksen omat hallitusaikojen varjot”

  1. VEIKKO LAAKSO kirjoittaa facessa: ”Kysymyksen ja opposition puheenvuorojen pääjuoni lienee, että mikä kumma siinä on, että Marinin hallitus on johtanut tätä Suomen osastoa jo kymmenen kuukautta, eikä ole vieläkään saanut maailmaa valmiiksi.

    Ennustaa voi myös sen, että aikaa käytetään viljalti aika marginaalisten asioiden inttämiseen, esim. onko tulossa muokattu aktiivimalli 2 vaiko mikä olisi sopiva nimi. Ja sitten tuo koronan matkaan saattama velanotto. Oppositio maalailee uhkakuvia, mutta ei suostu sanomaan sanaakaan siitä, mitkä velalla rahoitetut erilaiset tukitoimet olisi pitänyt jättää tekemättä.

    Arvelen kaiken uhallakin, että päätteeksi hallitus saa eduskunnan luottamuksen.

    Kevennykseksi vielä suositus. Akateemisissa väitöstilaisuuksissa kustoksen alkuperäisiä tehtäviä on ollut vahtia, etteivät osapuolet käy toistensa kimppuun ja tarkistaa, ettei saliin tuoda aseita. – Näinä aikoina eduskunnankin olisi ehkä syytä huolehtia siitä, ettei ainakaan istuntosaliin tuoda vasaroita. Puhemiehistölle tehtävä tietenkin luontevasti kuuluisi, mutta kun heillä on riittämiin jo muita velvollisuusia, niin vasaratarkastuksen voisi delegoida jollekin luotettavalle edustajalle, esim. ryhmäjohtaja Taviolle, joka kuuluu olevan juristikin.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa