Paluu 1930-luvulle, PS-farssi eduskunnassa?

Löytyykö tälle eduskunnan farssille yhtymäkohtia 1930-luvun Saksasta ja Italiasta?

Elvytyspakettia käsittelevä täysistunto keskeytettiin torstaiaamuna perustuslakivaliokunnan kokouksen vuoksi. Istunto jatkuu torstaina kello 20.

Ennen istunnon keskeyttämistä perusuomalaiset pitivät 98 peräkkäistä puheenvuoroa. Ahkerimmat puhujat ovat tähän mennessä olleet Leena Meri, Jani Mäkelä ja Sebastian Tynkkynen, jotka Iltalehden mukaan ovat kukin pitäneet kahdeksan puheenvuoroa.

Tiistaina kello 14 alkanut keskustelu elvytyspaketista on tähän mennessä jatkunut 33,5 tuntia. Kello 20 jatkuva keskustelu tullaan keskeyttämään viimeistään perjantaiaamuna kello 8 valiokuntien kokousten vuoksi.

Vain tämä tervehdys puuttuu

2 ajatusta aiheesta “Paluu 1930-luvulle, PS-farssi eduskunnassa?”

  1. PERUSSUOMALAISTEN taholta on kovasti arvosteltu ja jatkuvasti eduskunnan eduskunnan kyselytunneilla esillä pidetty ELOKAPINAN kansalaistottelemattomutta. Tämä jos mikä on kaksinaamaisuutta.

  2. SILLOINKIN oli kysessä EUROOPAN valtioiden yhdistämistavoitteista, tosin toisenlaisista kaavailuista kuin nykyisessä Euroopan Unionissa.
    Britannian brexitissä leikittiin kansanäänestykasellä. Seuraukset alkavat avautua… Susi ja punahilkka-tarina on jo julistettu.-.

    TÄSSÄ näytteitä: https://yle.fi/uutiset/3-11929809

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa