Ville Tavion sananvapaus?

VILLE TAVIO luettelee kriteereitä, joiden kautta pitää perusteltuna EU:n vertailua Neuvostoliittoon ja natsi-Saksaan.”Yhden näkemyksen esittäminen totuutena opetuksessa ja valtio-omisteisessa mediassa. Nimellinen sananvapaus, todellisuudessa kasvava sensuuri. Tuotetaan propagandaa keksityin termein kuten ”vihapuhe” tai ”populismi”, jotka todellisuudessa tarkoittavat lähinnä järjestelmän vastustamista.

Pyrkimys estää ja mustamaalata järjestelmän vastustajat.

Keskuskomitean harvainvalta, jossa yhdestä maasta johdetaan järjestelmälle suosiollisten hallitusten vetämiä vasallivaltioita. Järjestelmän suuruudenhulluja visioita ja laajentumispyrkimyksiä. Sokea usko omaan byrokratiaan ja säätelyyn. Massiiviset väestönsiirrot. Näennäisesti menestyvä mutta velkarahaan perustuva valtiontalous. Johtohenkilöitä ei valita vaaleilla, vaan heidät nimitetään eliitin keskuudesta”, Tavio listaa.

NÄINKÖ on oikeasti ollut ja edelleen Euroopan Unionin jäsenvaltioiden tahto? ?

2 ajatusta aiheesta “Ville Tavion sananvapaus?”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa