Keskustelu kreikkalaisten syyllisyydestä euron kriisiin

Kreikan ja kreikkalaisten elämäntilanteesta on kirjoiteltu ja paasattu paljon, pääsääntöisesti disinformaationa europolitiikan näkövinkkelistä.

Nyt eurooppalaiseen vallankäyttöön sovelletaan 1990-luvun Suomen “pankkien kriisin” laboratoriomallia, siirtämällä päätösvalta demokratialta rahastomekanismeille.

EX-pääministeri Esko Aho (kesk.) on todennut Ylen Radio Suomen haastattelussa, että Euroopan velkamailla oli paljon opittavaa siitä miten Suomessa hoidettiin 1990-luvun lamaa. “Lähdettiin panemaan taloutta uuteen järjestykseen, mutta sanalla ryhdyttiin luomaan uutta kasvua.” Näin Esko Aho ja hänen mukaansa “uusi järjestys” on asian ydin nytkin.

Suomen sixpack-hallituksen pääministeri on hehkuttanut tuon uuden mailman järjestyksen hengessä.

Eikös vain, näinhän yksityiset valuuttavelat voidaan siirtää valtion, eli veronmaksajien harteille. Velkairjat arvopaperistetaan ja myydään johdannaismarkkinoilla, tai pantataan valtion velan vakuutena. Suomen malli toimii jo vakausmekanismissa EVM:ssä, täysin kansallisvaltioiden demokraattisten järjestelmien ulkopuolella; kaavailtu pankkiunioni on rahastohuijausten sinetti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa