Tervehdys Rodokselta

Kalimera kaikille!

Helteisen Rodoksen saaren (35 -40 asteinen) lomaviikko on takanapäin.

Sen voin puhtaan kaulan kanssa sanoa, että suomalaisiin viranomais- ja median valheelliseen informaatioon ei ole syyta luottaa. Kreikkalaiset yrittajat , tyontekijat ja kotitaloudet on saatettu maksajiksi Euroopan velkapyramidihuijauksessa. Samanlaisen kohtalon ja ryvetyksen kokivat suomalaiset yrittajat ja kotitaloudet 1990 luvulla.

Kuka uskoo, että kreikkalaiset suostuvat kansallisomaisuutensa yksityistämiseen, ikiaikaiseen historiaan piirtyvien myyttien ja mytologian panttaamiseen, olipa minkälaisesta omien poliitikkojen aiheuttamasta velkapelistä tahansa kyse?

Suomen eurooppapolitiikan kärkitroikka Kiviniemi – Katainen – Urpilainen ovat ohjastaneet ja ajavat salaamalla, peittelemällä ja valehtelemalla kansakuntaamme sen kaltaiseen velkapeliin jossa ennenpitkää 1990-luvun Suomen ”pankkien kriisin hoidon” tavoin omaisuus ryöstetään yrittäjilta ja kotitalouksilta; tätä samaa ryöstökuuria ”virallinen” Suomi ehdottaa nyt kreikkalaisten kärsittäväksi.

Meidän suomalaisten ei pidä suostua eika osallistua koko WinCapitan ja Lehman Brothersin kaltaisen pyrmidihuijauksen maksumiehiksi; toisin sanoen saksalaisten ja ranskalaisten pankkien ja sijoittajien VÄLISTÄVETOJA rahoittamalla.

Tässä valokuvassa on viikolta 29. 2011 alennusjuliste rodoslaisesta vaatekaupan näyteikkunasta. Juliste kertoo koruttomasti ettei kauppa käy. Rodoksen turistisesongilla täyttivät enemmistönä viina-, viini ja olutravintolapaikat ja tavernat nuorisoturistit, siis onko palattu ikään kuin Keihäsmatkojen aikakauden turistikulttuuriin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa