Europarlamentaarikon tökerö lausuma

Liisa Jaakonsaari, europarlamentaarikko kirjoittaa facebook-seinällään:

”Olof Palmen ja Anna Lindhin murhat ja nyt Norjan demarinuorten verilöyly. Siinä ärioikeiston vihan kohteen punainen lanka.

Kaikkien uskontojen jumalia on kiittäminen, että murhaaja ei ollut maahanmuuttaja. Se olisi nostattanut hirvittävän viha-aallon.”

Minun mielestäni Jaakonsaaren kaltaiset ovat joutavanaikaisia edustuksellisen demokratian toimijoita. Sillä kuluerällä mitä MEPIT maksavat Suomen veronmaksajille on kauhistusta havainnoida erityisesti Liisa Jaakonsaaren asennoitumisia globaalin, eli maapalloistumisen myllerryksissä, joissa esimerkiksi henkiseen hätätilaan joutuneet yksilöt ovat ajautuneet syrjäytymisen eri asteisiin.

Tämän ajan eurooppapolitiikassaan ”virallinen” Suomi sijoittaa veroeurojamme vakautusmekanismeihin, jotka vain pitkittävät kriisiä ja lisäävät ahdinkoon joutuvien yrittäjien, kotitalouksien ja yksittäiten kansalaisten lukumäärää ja heidän hätäänsä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa