Vihateon motiivi aikanaan julkiseksi

YLE: Kärkipoliitikot tuomitsevat Kuopion kouluhyökkäyksen, presidentti ilmaisi järkytyksensä, hallitus seuraa tilannetta…
SIIS, siis kyseessä ei ole terroriteko, vaan ihan kantasuomalainen kouluhyökkäys…

Mielestäni VIHAN LIETSOMINEN PITÄÄ VOIDA KIELTÄÄ KAIKKIEN PUOLUEIDEN IDEOLOGIASTA JA PUOLUEOHJELMISTA… EHDOTTOMASTI.

* Aikanaan VIHATEON motiivi on saatettava julkisuuteen ja pitää voida liittää koulu- ja opiskelijavalistukseen kiusaamisesta. Lähimmäisen arvostaminen sisäistetään jo kotikasvatuksessa.

Turun isku 2017, terroriteko ja Kuopion hyökkäys, vihateko. Molemmissa tekijät samanikäiset… Miten teot erovat toisistaan – vai on eroa?

Turun iskun motiivi (?) on määritelty näin: Tapahtui perjantaina 18. elokuuta 2017 Turussa. Se oli ensimmäinen jihadistisessa tarkoituksessa tehty islamilainen terroriteko Suomessa. Kahdella keittiöveitsellä tehdyn iskun uhreiksi joutui kymmenen henkilöä, joista kaksi kuoli. Kuolleet olivat uskonnoltaan jehovan todistaja ja evankelisluterilainen. Haavoittuneiden joukossa oli ainakin kaksi muslimia ja yksi katolilainen.
Iskun teki vuonna 1994 syntynyt marokkolainen Abderrahman Bouanane. Hän oli saapunut Suomeen turvapaikanhakijana keväällä 2016. Hänet saatiin kiinni pian tapahtuman jälkeen toisen poliisin ammuttua häntä virka-aseellaan jalkaan ja toisen etälamauttimella vartaloon. Bouanane kirjoitti käsin arabiaksi poliittisen manifestin ja teki saman sisältöisen videon ennen puukotuksia. Ilmoituksensa mukaan hän teki teon Isiksen soturina järjestön puolesta. Isis ei kuitenkaan ottanut teosta vastuuta. Bouanane haki teollaan marttyyrikuolemaa.
Mielentilatutkimuksen mukaan hän teki teon täydessä ymmärryksessä. Vuonna 2019 ilmestynyt äänikirja Motiivi murhaan paljasti, että mielentilatutkimuksessa Bouananella diagnosoitiin antisosiaalinen persoonallisuushäiriö. Suomessa ei ollut aikaisemmin epäilty turvapaikanhakijaa yhtä vakavasta rikoksesta.

MITEN KUVATAAN JA SELITETÄÄN kantasuomalainen Kuopion vihateko 2019 ja sen motiivi?
Turun isku: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333154.html

1 ajatus aiheesta “Vihateon motiivi aikanaan julkiseksi”

  1. * KUOPION ISKUN epäilty on kotoisin Siilinjärveltä, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kuopiosta. Hän valmistui Siilinjärven lukiosta keväällä 2014. Opiskelija-asuntolaan Särkiniemessä epäilty muutti keväällä 2015.
    Poliisi on vahvistanut Ylelle kouluhyökkäyksestä epäillyn henkilöllisyyden. Hän on Joel Otto Aukusti Marin. Yle kertoo epäillyn nimen jo tässä vaiheessa rikoksen poikkeuksellisuuden ja yhteiskunnallisen merkityksen vuoksi.

    Minä ymmärrän molemmat VIHATEOT keskenään vertailussa SAMAN ARVOISINA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa