Malliksiko – Isisin riveistä palautetuille ?

Isisin riveistä palannut Zalina kiertää Venäjän kouluissa varoittamassa jihadismin vaaroista – ”Se on tapa osoittaa katumusta”

Venäjä on noutanut Syyrian ja Irakin leireiltä ja vankiloista noin 200 naista ja lasta.

SYRJINNÄN SIJASTA syytä miettiä:
Venäläinen Zalina Gabibulajeva sanoo, että hänet huijattiin liittymään terroristijärjestö Isisiin. Hän vietti kolme vuotta elämästään julman terrorijärjestön riveissä Syyriassa.
Nyt viiden lapsen äiti on palannut takaisin, ja elää Venäjälle kuuluvan Tšetšenian pääkaupungissa Groznyissa. Hän kiertää yhdessä neljän muun naisen kanssa Tšetšenian ja naapuritasavalta Ingušian kouluissa kertomassa kokemuksistaan.
– Meistä on hyötyä. Voimme kertoa uudelle sukupolvelle, mitä meille tapahtui, jotta he eivät tee samoja virheitä kuin me, Gabibulajeva sanoo uutistoimisto AFP:n haastattelussa.
Gabibulajeva on kertonut kokemuksistaan myös monille tiedotusvälineille. Hän sanoo tuomitsevansa Isisin väkivallan, jota itse todisti Syyriassa.
– Niillä julmuuksilla ja kauhulla ei ole mitään tekemistä sharia-lain tai islamin kanssa, Gabibulajeva sanoo AFP:lle.

Katso artikkeli: https://yle.fi/uutiset/3-10921435

Lehtileike Turun Sanomat 20.8.2019

3 thoughts on “Malliksiko – Isisin riveistä palautetuille ?”

  1. Ovatko Suomessa sosiaalinen media SOME-kirjoittajat saaneet tuomiovallan kansalaisoikeusratkaisuissa? Täsmällisesti ilmaisten lynkkausoikeuden.

  2. Onko ihmisviha ”kantasuomalaisuuden” ainoa erilaisiin ihmisiin kohdistuva tunne?

Kommentointi on suljettu.