”Karkeaa” populismia, vai pelkät diilitkö?

KENEN OHIMO ON TÄHTÄIMESSÄ?

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vihjannut, että kiinalaisen teknologiajätti Huawein tilanne saattaa ratketa osana Yhdysvaltojen ja Kiinan välisiä kauppaneuvotteluja.

Presidentti linkitti nyt ensimmäistä kertaa yhteen Huawei-kiistan ja kauppaneuvottelut. Trumpin mukaan on hyvät mahdollisuudet, että osapuolet löytävät neuvotteluissa sovun ja että Huawei sisällytetään siihen.

Presidentin kommentit ovat ristiriidassa ulkoministeri Mike Pompeon puheiden kanssa. Pompeo sanoi vain hieman aiemmin, että Huawei ja kauppaneuvottelut eivät ole yhteydessä toisiinsa.
Huawei on ajautunut hankalaan tilanteeseen, kun Yhdysvallat on kieltänyt amerikkalaisia yhtiöitä käymästä kauppaa sen kanssa turvallisuussyihin vedoten

One thought on “”Karkeaa” populismia, vai pelkät diilitkö?”

  1. DIILI DIILIN PERÄÄN.

    ”Huawei on jotain erittäin vaarallista”, hän sanoi muun muassa CNN:n ja Fox Newsin mukaan. ”Kun katsotte mitä he ovat tehneet turvallisuusnäkökulmasta, asevoimien näkökulmasta. Erittäin vaarallista.”
    Trump kuitenkin jatkoi, että Huawei voitaisiin liittää osaksi mahdollista kauppasopimusta Kiinan kanssa.

    https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/281100-donald-trump-huawei-jotain-erittain-vaarallista-valayttaa-uutta-diilia-kiinan-kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *