ISIS-naisten ja lasten kohtalot?

VIRALLISEN SUOMEN lausunnot ISIS-naisten ja lasten kohtalosta ovat armottomuudessaan ristiriitaiset:

Uutisointi on herättänyt keskustelua siitä, miten Suomen tulee toimia, jos naiset haluavat takaisin Suomeen.
Antti Rinteen mukaan terroristijärjestön ympärillä elämisen valinneet ihmiset ovat tehneet oman ratkaisunsa.
– Minun näkemyksen mukaan on selvää, että näitä lapsia, jotka ovat leirillä ja jotka eivät ole millään tavalla syyllisiä omaan tilanteeseensa, täytyy kyetä auttamaan. Mutta aikuiset ihmiset ovat oman ratkaisunsa tehneet, Rinne sanoi.

Etenkin:

Rinne: Suomen kansalainen saa aina palata Suomeen
Rinne muistutti perustuslaista, jonka mukaan Suomen kansalainen saa palata maahan riippumatta siitä, mitä ulkomailla on tapahtunut.

Mielipide Helsingin Sanomat 26.5.2019

Kalevi Kannus, ylläpitäjä.

LIITY kommentoimaan sivuilla tarvitset ensiksi rekisteröinnin:
Rekisteröidy tästä; käyttäjätunnus eli nimi ja sähköposti.Ilmoitus tulee sähköpostiin. Klikkaa ilmoituksen linkkiä ja kirjaudu salasanalla, tallenna se rastilla ruutuun.

5 ajatusta aiheesta “ISIS-naisten ja lasten kohtalot?”

 1. TYLYSTI ja KYLMÄSTI
  Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz vetoaa sisäministeri Maria Ohisaloon (vihr), jottei terroristijärjestö Isisin toiminnassa mukana olleita, nyt Lähi-idän konfliktialueen leireillä olevia suomalaisia aikuisia tuoda takaisin Suomeen.
  ”Vakava vetoomus uudelle sisäministeri Maria Ohisalolle: älä edes harkitse sinne omaan kalifaattiparatiisiin omaehtoisesti ja vapaaehtoisesti lähteneiden suomalaisten miesten tai naisten tuomista Suomen valtion toimesta ja veronmaksajien rahoilla tänne Suomeen”, Zyskowicz sanoo Verkkouutisten BenTV-videoblogissa.

  1. Aikoinaan Ben Zyskowicz’in esivanhemmat olivat syrjittyjä Suomessa. Sitä samaa ”lääkettä” isis-suomalaisten kohteluunko Ben ja hengenheimolaisensa haluavat virallisen Suomen toteuttavan? Sukupolvien yli kantavasta koston kierteestäkö on kyse?

 2. ONKO ns. kantasuomalaisiksi itseään luokittelevat muuttuneet ihmispedoiksi? Vai on se oikeasti sisällä suomalaisessa ”rotuhygieniassa” geeniperimänä?

 3. marjatta.kannus

  Joitakin vuosia sitten oli Suomessa oikeudenkäynti kahta miestä vastaan, joiden oletettiin teloittaneen Isis liikkeen sisällä ihmisiä. Ilmeisesti ei kyetty saamaan todisteita heidän syyllisyydestään, koska oletetut rikokset eivät tapahtuneet Suomessa. Suomen valtio käytti kuitenkin mittavan määrän rahaa kyseiseen oikeudenkäyntiin, jota käytiin kaikkien mahdollisten sääntöjen mukaan. Nyt kun todennäköisesti suurimmat Isis päälliköt ovat häipyneet omille teilleen on alettu ”löytää” syyllisiksi naisia, jotka ovat erehtyneet rakastumaan vääriin miehiin ainakin Suomen päättävien viranomaisten mielestä ja todettu että heidän auttamisekseen ei tulla tekemään mitään. Lapset on toisaalta todettu syyttömiksi, joten tarkoitus on kai erottaa heidät äideistään ja tuoda tänne kotimaahan kasvatettaviksi valtion kustannuksella. Lapset jotka ovat syntyneet ja kasvaneet sodan ja puutteen keskellä, joiden ainoa tuki ja turva on kenties ollut heidän äitinsä, aiotaan kenties erottaa siitä ihmisestä joka lapsille on ollut tärkein. Ei voi kuin ihmetellä, että kenen ajatus on tämän kaltainen kun puhutaan lapsen edusta. Lapsi ei ole paketti , joka voidaan irrottaa entisestä ympäristöstään ja olettaa, ettei hänellä ole inhimillisiä tunteita. Mitä tapahtuu ihmiselle pienelle tai suurelle, jos hänen oikeuksistaan ei pidetä huolta? Miten lapsi kokee vieraat ihmiset, jotka päättävät hänen elämästään hänen tunteistaan välittämättä? Minusta on itsestään selvää, että nuo Suomen kansalaiset naiset lapsineen ovat avun tarpeessa. Oikeudenkäyntejä, jos kyetään todistamaan noiden naisten syyllistyneen muuhunkin kuin seuraamaan ”väärää” miestä voidaan kai sitten käydä heitä vastaan, samoin kuin noita kahta irakilaista miestä vastaankin käytiin. Lapset tulevat tähän yhteiskuntaan muuttaessaan tarvitsemaan äitejään varmasti enemmän kuin mitään muuta. Missähän kaikki miespuoliset isis taistelijat oikein lymyävät? Irakissakin on löydetty ruotsalaisnainen vastaamaan rikoksistaan, miehistä ei puhuta sanaakaan.

  1. OIKEASTI Suomessakin some-kirjoittajien suuri joukko ajattelee (jos suinkin ajattelee) vain itseään ja korostaa omaa mielenkuvaansa. Täällä ei tarvitse kokea niitä pelkoja tai uhkaa mitä sotatoimialueella on arkipäivää.

   Suomalaisilla on kylmät asenteet jo kotimaassa puutteessa eläviä ja syrjäytyneitä lapsia kohtaan ja vanhukset on siirretty pois yhteisön silmistä. Miten voitaisiin odottaa myötätuntoa ISIS-äideille ja heidän hädässä oleville lapsilleen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa