Teuvo Hakkarainen kiihottaa rotuvihaan

TEUVO HAKKARAINEN ”valovuoden” päässä älyllisesti Uuden Seelannin kansalaisten INHIMILLISYYDEN tasosta. Onko Suomessa Hakkaraisen kaltaista vaalipropagandaa ihan pakko sietää?

”Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt kuva kansanedustajana jatkokautta hakevan Teuvo Hakkaraisen autoteippauksista, joissa lukee ”Matu, mistä tulet? Sinne menet!” ja ”Turvapaikkaturistit ulos joka ukko”. Hakkarainen sanoo voivansa seistä selkä suorana sloganiensa takana.”

Hakkarainen JULISTAA PERÄTTÖMIÄ.

KETÄ ovat maahan muuttaneet? Enemmistön muodostavat venäläiset ja virolaiset … Turvapaikanhakijoiden määrä on suhteutettuna pieni ja tänne hullujen, ja humalassa sekopäisesti käyttäytyvien ”kantasuomalaisten” kyykyttämiksi heitä jää entistä vähemmän… ilman että häpäisemme kansallistuntomme.

1 ajatus aiheesta “Teuvo Hakkarainen kiihottaa rotuvihaan”

  1. Minä luokittelen Hakkaraisen lainsäätäjän asemassa YLLYTTÄJÄKSI, ehkä vastaavaan tekoon kuin Uuden Seelannin valkoista ääriliikettä edustanut MURHAAJA TOTEUTTI.

    Tässä asetelmassa vastuu, järjestäytyneeseen yhteiskuntaa kuuluvat käytöksen vaatiminen kansanedustajalta on kansallinen turvallisuuskysymys- Johon ei saa suhtautua irvailemalla.

    Oikeasti pelottaa mahdolliset seuraukset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa