Muutosvoimilla onko ollut sauma?

FACEBOOK palautti ”pöydälle” kahdeksan vuoden takaisen keskustelun Alpo Ylitalon kanssa tammikuulta 2011:

Kalevi Kannus .. Niin Alpo. Muutosvoimilla on nyt sauma. Näistä kaikista paljastuneista korruptiokytkennöistä olen ollut perillä jo vuodesta 2006. Siitä, että säätiöitä on käytetty rahoitusten ”laillistamisen” kanavina.
.. Tutustuin Turun kihlakunnansyyttäjä Antti Pihlajamäkeen, joka toimi ennen syöpään menehtymistään Transparecy Finlansin puheenjohtajana. Pankkien kriisin selvityksen Laman ja Rahan Pelurien puitteissa kävimme läpi kotimaisen oikeusjärjestelmän remontin vaaratekijäitä.

Hän ei hyväksynyt poliisihallinnon eikä syyttäjänvirastojen ”koppalakkiremonttia”;

Hallinto 2000-projektin pääarkkitehtinä toimi tuolloin Länsi-Suomen läänin poliisijohtaja Mikko Paatero

.
.. Pihlajamäki jyrättiin ja hänellä todettiin syöpä. Sama kuin minulla. Minä sain jatkoaikaa Antti ei.
.. Eli vaaliraha (korruption) selvitykset aloitti Antti Pihlajamäki; Mitä tapahtui poliisihallinnossa ja valtakunnansyyttäjän virastossa on pidetty betonoidusti salassa. Neljä korkeaa poliisijohtajaa on tehnyt itsemurhan; poliisihallinnon ja SUPOn henkilöstösuhteet ovat täysin tulehtuneet.
.. Alpo, raskaalle luudalle on töitä.

Alpo Johannes Ylitalo; Haaste on sellainen, jota oikeusvaltiossa ei pitäisi olla.- Otan Kalevi haasteen vastaan. jos siihen tarjotaan tilaisuus. Yksin ei voi mitään, mutta riittävän selkärankaisella porukalla kyllä. Pienessä repussa saattaa olla hyvät eväät!

SIIS mitä on muuttunut vuoteen 2019?

NO, tammikuussa 2015 käynnistin Pekka Niemelän, Matti Haverisen, Liisa Mariaporin ja Hilkka Laikon kanssa yhteistoimin Velallisten Tuki Facebook…ryhmän. https://www.facebook.com/groups/velallistentuki/

1 ajatus aiheesta “Muutosvoimilla onko ollut sauma?”

  1. Velallisten Tuki face..ryhmä ja Velallisten Tuki ry, (logo) yhdistysmuodossa ovat vakuuttava yhteisö jäsenistön yhteisvoimin; KUN tahdonvoimamme ladataan asiapohjalla.

    Vastavoimat ovat osittain virkakunnassa ja osittain puoluepolitiikassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa