Maahanmuuttovastaisuuden ”isänmaallisuus”?

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005401071.html

Maahanmuuttovastaiset keskittävät nyt hyökkäyksensä poliisiin

– poliisia parodioivat tilit pitäisi poistaa Twitteristä, sanoo vihapuheen kohteeksi joutunut ylikomisario
Poliisiparodiatilit ja poliiseista yksityistietojen julkaiseminen rasistisilla sivustoilla ovat yleistyneet tämän vuoden aikana. Tilanteeseen pitää puuttua, sanoo ylikomisario Jari Taponen

”Onko Helsingin poliisin Jari Taponen vajaaälyinen?”
Näin kysyy perättömistä tai vääristellyistä jutuista tunnettu MV-sivusto kesäkuussa julkaistussa jutussaan.

Pari kuukautta myöhemmin perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho jakoi Jari Taposen kollegan, ylikomisario Jussi Huhtelan leikkauksia ja rajat kiinni -politiikkaa kritisoivan twiitin seuraavilla saatesanoilla:
”Onko tämä oikeasti virkatehtäviään hoitavan poliisin tili?
Poliisin politisoituminen ei ainakaan lisää kansalaisten luottamusta virkakuntaan.”

.

3 ajatusta aiheesta “Maahanmuuttovastaisuuden ”isänmaallisuus”?”

 1. * Seppo Laukkanen kirjoittaa facebookissa, lainaus: ”Ei Suomen maahanmuuttopolitiikkaa ole mitenkään hallitsematonta verrattuna muihin maihin. Jos hallitsemattomuudesta halutaan puhua, niin sen syyt ovat kyllä paljon maailmanlaajuisia. Hallitsematon maahanmuuttopolitiikkaa olisi sitä, että maahanmuuttoa ei mitenkään säädeltäisi. Hyvä että hallitsematonta politiikkaa vastustetaan. Mutta on hyvä kysyä, mitä silloin vastustetaan? … pitää voida keskustella hankalistakin asioista, jotta ymmärtäisimme.

  Sitäpaitsi maahanmuuttopolitiikka on aika laaja asia: sen alla ovat samalla tavoin turvapaikanhakijat kuin vaikkapa huippututkijat tai suomalaisissa yrityksissä työskentelevät ulkomaalaiset.”

 2. JÖRN DONNERIA hävettää olla tämän maan kansalainen ottaessaan kantaa maastakarkotuspolitiikasta.
  ­–Tämä kahden viimeisen vuoden pakolaiskriisi on saanut minut häpeämään, hän todennut Helsingin kirjamessuilla.

  Hän ihmettelee, että esimerkiksi Afganistanin Kabuliin palautetaan ihmisiä pikkulapsineen sellaisen käsityksen perusteella, että siellä on turvallista. Donner huomauttaa, että ihmiset ovat halunneet pois ja lähteneet liikkeelle syystä.

  Afganistanissa kuollut ennätysmäärä siviilejä – Maahanmuuttovirasto: Yhä voidaan palauttaa
  Palautuksia on tehostettu tänä syksynä ja poliittiset äänenpainot ovat koventuneet Turun sarjapuukotuksen jälkeen.

  Donnerin mukaan kantaväestön ja pakolaisten suhteet ovat ruohonjuuritasolla paremmat kuin hallituksen politiikasta voisi päätellä. Hän sanoi messuilla päässeensä tähän käsitykseen elokuvaa tehdessään. Donnerin syksyllä ilmestynyt elokuva ”Perkele 2 – Kuvia Suomesta” nostaa esiin turvapaikanhakijoiden aseman. Hän kertoo matkustelleensa elokuvaa varten ympäri Suomen ja törmänneensä muun muassa sellaiseen paikkaan kuin Kyyjärvi, missä ”pakolaisten ja paikallisten suhteet olivat mitä parhaimmat, eikä näkynyt viitteitä siitä, että paikalliset olisivat karsastaneet pakolaisia”.

  Donner huomauttaa, että suomalaista politiikkaa tehdään väärien olettamusten perusteella ja lisää, että Suomi tarvitsee myöskin työperäistä maahanmuuttoa. Donner muistuttaa suomalaisten muuttoliikkeistä 1800-luvulla Yhdysvaltoihin ja 1960-luvulla Ruotsiin. Tuolloin suomalaiset lähtivät paremman elämän perään sankoin joukoin.

  –Pakkopalautukset pitäisi keskeyttää ja lopettaa, Donner sanoo Uudelle Suomelle

 3. Suomi suomalaisille

  ”Islam ja Eurooppa”, https://beta.oikeamedia.com/o1-42802
  Pusan artikkelissa viitattu video: https://www.youtube.com/watch?v=rw-rI7NXwYg

  YK:n raportin mukaan alle 3 % vuonna 2016 Italiaan Välimeren yli tulleista turvapaikanhakijoista pidettiin oikeina pakolaisina.,
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/04/26/alle-3-valimeren-yli-italiaan-tulleista-pakolaisista-sai-turvapaikan/

  ”950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”, Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  Suomen valtionvelka, lähes kaikki KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA, on nyt n. 107 miljardia euroa, vuotuinen kasvuvauhti on viime vuosina ollut n. 5 miljardia euroa ja tänä korkeasuhdanteen vuonnakin n. 3 miljardia euroa, siitä maahantulijoiden täysihoidon osuus n. miljardin luokkaa.

  Näinollen, tervetuloa elintasopakolaiset ja muut onnenonkijat nauttimaan meidän kustantamastamme avokätisestä sosiaaliturvasta – ei kantasuomalaisten pitkistä leipäjonoista kannata välittää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa