Loistavin määritelmä Halla-ahon juntasta…

Anne Margareta Lindell:

facebookissa…
 

Entäs´ nyt? Mitäs´nyt?
 
Ps-puoluekokous oli suurimmalle osalle suomalaisista (eikä vain persuille) valtava ilon aihe. TE TEITTE SEN!!! …
 
Kansan syvät rivit ovat innoissaan Halla-ahon ja Huhtasaaren johtopaikoista PS-puolueessa, mutta samaan hengenvetoon pelätään, että Halla-aholle taitaa käydä ”trumpit” eli hän saa niskaansa kaikki ”äärivihervasemmisto-oikeisto-feministi-kuoliaaksi-suvaitsevaiset” ja eritoten valtamedian valhetta ja sumutusta syytävät koneistot (”Suomen Pravdat”), eli joka suunnalta sataa törkyä niskaan sellaisella voimalla, että persut eivät voi muuttaa käytännössä yhtikäs mitään.
 

2 ajatusta aiheesta “Loistavin määritelmä Halla-ahon juntasta…”

  1. Suomi on ollut politiikan laboratorio. 1990-luvun ”pankkien kriisissä” testattiin valuuttavelkojen ”sosialisointi” kansalaisten maksettavaksi… perustettiin valtion vakuusrahasto ja laiton Arsenal-pankki.. Suomi liittyi Euroopan Unioniin, jota hallitaan ”vakuusrahastojen” kautta. Suomessa demokratiaan kohdistunut PUHURI kävi perussuomalaisten jytkyjen myötä. NO, mitä populismi on meille taviksille tuottanut . muutakin kuin AY-liikkeen halvaantumisen. Paluussa vakauteen on pari kysymystä. Palaavatko ay-demarit jytkyistä ja miten suuren siivun äänestäjiä VIHREÄT hiilaavat kokoomukselta? Nimittäin
    SOME on mahtava junttakone.

  2. MIELESTÄNI perussuomalaisten puoluejohdossa on nyt JUNTTA. Jussi Halla-aho ehdotti Kreikan kaduille panssarivaunuja maan talouden kuntoon saattamiseksi. Tiedämme sen, että 1970-luvulla kreikkalaiset ovat kokeneet sotilasjuntan valtakauden.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa