Torstai toivoa täynnä

Arvokeskusteluun ihmisyydestä

11. toukokuuta 2017 Kävelin 10-vuotis -kontrollin (en toki pitkospuita pitkin) laboratorionäytteet antamassa terveyskeskuksessa. Tasan kymmenen vuotta toukokuussa olin saanut diagnoosin pahanlaatuisesta eturauhasen syövästä. Leikkauspäivä kesäkuun 1. 2007 oli tiedossa. Mietteet olivat sillä hetkellä pohjalukemissa…

Leikkauksen jälkeen ensimmäisessä kontrollissa kirurgi kertoi, etteivät he uskoneet minun selviämiseen. Samaan aikaan kävimme Turun kihlakunnan syyttäjän kanssa jälkitutkimuksissa. Hän oli minua 15-vuotta nuorempi – mutta menehtyi.

Kävimme Pihlajamäen kanssa henkilökohtaista kirjallista vuoropuhelua mm. virkavalan ja tuomarin valan vannoneiden virkavastuun suhteesta mm. Nurnbergin 1947 sotarikostuomioistuimen artikloihin; juridiikasta oikeuskäytännössä ja lainkäytön korruption määritelmästäni: Osa (80/20 suhteessa) virkavallasta mm. laillisuusvalvonnan, tuomiovallan ja toimeenpanovallan piirissä harjoittaa oikeuden rajoittamista valta- ja virka-asemaa hyväksikäyttäen niin, että toiminta eroaa yleisesti hyväksytystä oikeuskäytännöstä ja tavoista.

Sekä erityisesti vertaiskeskustelua samankaltaisesta vaivastamme.

Nyt on avattu www.kannustamo.net web-sivu, mietin kävellessäni, jotta ”pyhitän” sen ”arvokeskusteluun ihmisyydestä”… Onhan motto toki mahtipontinen, mutta olotila näin ”vuosipäivänä” on ”saavutuksen arvoinen”. Jo se, että voi lausua joillekkin näin henk.koht. tunteiden julistusta tuntuu hyvältä.

Tottahan toki ajatteluni antaa vaikutelman itsekkyydestä, turhamaisuudesta, omaan napaan tuijottajasta. Toisaalta kun yhtäkkiä piti keksiä sivustolle NIMI; elämän monimutkaisuus nousi pintaan ensimmäisenä, eli pohdin ONKELO -nimeä; mutta eihän se kuvasta oikeasti mitään… joten päädyin kannustamo -nimeen. Koska jos mitä niin tsemppiä tarvitaan – läpi elämän.
 

Ystävyys punnitaan

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *