Aktiv Hansan kauppakirjat?

Liisa Mariapori

kirjoittaa facebookissa

 
Valtiovarainministeriö ilmoitti taas tänään, että heillä ei ole kauppakirjaan 31.3.2000 liittyviä 12 miljardin markan velkakirjoja tai niiden jäljennöksiä. Alkuperäiset velkakirjat on varmastikin siirretty ostajille eli Aktiv Hansa Oy:lle ja C & A Finland Oy:lle. Valtiovarainministeriö lupasi antaa asiassa valituskelpoisen päätöksen, mutta tämän virkakoneistomme tuntien, valitus ei tuo muutosta tähän asiaan.
 
Valtion toimesta on myyty 57.000 yrittäjän 77.000 velkaa määrältään 12 miljardia 31.3.2000, eikä valtiovarainministeriö pysty esittämään myytyjen velkakirjojen jäljennöksiä. Mitä teidän mielestä tässä asiassa nyt pitäisi tehdä? Tehdäänkö rikosilmoitus talouspoliittisen valiokunnan jäseniä vastaan niiden osalta, jotka eivät olleet velkaa ja jotka siitä huolimatta myytiin, vai mikä on teidän ehdotuksenne.

2 ajatusta aiheesta “Aktiv Hansan kauppakirjat?”

 1. Näyttää siltä, että väärä velanperintä on jo maantapa… http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tamperelaisfirmasta-on-tehty-poliisille-lukuisia-rikosilmoituksia-aluehallintovirastokin-varoittaa-24262214/
  Lainaus artikkelista:
  Yrittäjien epäillään joutuneen aiheettomilta vaikuttavien perintätoimien kohteeksi. Tampereen Laki ja Perintä Oy -nimisestä yrityksestä on tehty poliisille lukuisia rikosilmoituksia.

  – Esitutkinta on kesken eikä vielä voi ottaa kantaa, ovatko yrityksen edustajat syyllistyneet rikokseen vai eivät. Syyllisyyskysymykset ratkeavat myöhemmin, rikoskomisario Juha Siljamäki Sisä-Suomen poliisista toteaa.

  Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiedon mukaan lukuisat yrittäjät ympäri Suomea ovat saaneet Tampereen Laki ja Perintä Oy:ltä maksuvaatimuskirjeitä ja perintäpuheluja saatavista, jotka vaikuttavat aiheettomilta.

  – Olemme saaneet yrittäjiltä joitakin yhteydenottoja Tampereen Laki ja Perintä Oy:n toiminnasta, toteaa Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastaja Timo Korhonen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa