Politiikansokeat suomalaiset

Julkaistu aiemmin 22.2.2015
 
En tarkoita ns. luonnonsuojelua. Kun pohditaan Anneli Auerin tapausta yksilön (syytetyn ja tässä tapauksessa tuomitun ja syyttömäksi julistetun) kannalta. Yhteiskunnan rakenteiden ympäristötekijöiden poliisi, syyttäjät, tuomarit, lainsäädäntö, media ja kansalaiset ovat toisiin nähden käsittelevät asiaa aivan kuin eri planeetalla.
 

Viikin lehmätkin osaavat tehdä oikeita päätöksiä

 
Jokainen on osaltansa ”oikeassa” ja tapauksiin nähden ”oikeutetussa asemassa lausumaan mielipiteensä ja kantansa.” Pahinta edustaa mediakäräjät ja ”täydellisen tietämättömyyden antamalla varmuudella käyty kansalaiskeskustelu v… joka saavuttaessaan lynkkausilmiönä viimeiseltään tuhoaa syyttömäksi julistetunkin – puhumattakaan ennakoivista tuomioista.
 
korkeinoikeus Velallisten pankkioikeus-tuomioiden osalla on sama tuomiovallan hajoaminen.
 
Tässä ”julkisuuden loogisuudessa” lohduttaako ajattelu: ”Kun olen hävinnyt tiedän kenen puolesta ja ketä vastaan olen taistellut”. (Ernest Hemingway)
 
Velallisten tukiryhmä Facebookissa.

Vastaa