Muutoksen tuuliako taas?

SUOMESSA hamutaan muutoksentekijäksi taas joitakin ”kansalaisliikkeitä” mm. Pro Finland/Paavo Väyrynen …

Siunaa ja varjele… Pitkän elonpolkuni varrella olen nähnyt ja kokenut ennemminkin muutosten T U H O T … Pitääkö kirjoittaa historian kertaus?

finlandpro

Oikeasti ”muutoksen tuulet” puhaltavat galluppien mukaan takaisin wanhaan järjestykseen: kolmen suurimman kauhun tasapainotteluun. Kaksi suurinta ovat SDP ja Suomen keskusta: kolmannen sijasta kisaavat kokoomus ja perussuomalaiset…

Pienten puolueiden asemaa SOTKEVAT em. kansalaisliikettä puuhaavat tahot ja ylipäätään politiikan taustoista paljastuvat kansallisomaisuuden ”siirtojen” – kaltaiset PETOKSET taannehtivasti..

Se, miten ulkomainen monopoliyritys toimii on tässä jamassa simppelijuttu… siihen nähden kun tuotekaupan valmistelu, neuvottelut ja päätökset ovat tehneet myyjän osalta suomaliset asiantuntijat, virkamiehet ja poliittiset päättäjät, joista viimeksi mainitut ovat edustuksellisessa demokratiassa valittuja… Siis heillä on ollut mandaatti äänestäjiltään. * Se, mitä esim. Caruna käärii voittoja ja välttää veroja, on MYÖHÄISTÄ – vetelät ovat pysyvästi pöksyissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *