Mitä on ahneus?

Martti Ahtisaaren presidenttikausi kansalaisyhteiskunnan kehityksen ja yrittäjyyden toimintamahdollisuuksien kannalta on ollut SURKEA. Ne tahot ja ryhmittymät, jotka Mara-kampanjan hoitivat pitää voida saattaa julkiseen vastuuseen ahneuden kasvusta…
 
Facebookissa eräs kaverini kirjoittaa:
 
”Sain äskettäin luettua loppuun kirjan ”Salainen operaatio Martti Ahtisaari”. Samaan aikaan -90 -luvun alussa, kun pankit laittoivat yrittäjät konkurssiin ja elämänikäiseen velkavankeuteen, Martti Ahtisaari toimi itsevaltiaana maailmalla törsäämässä satoja miljoonia markkoja veronmaksajien rahoja muka kehitysyhteistyön varjolla.
 
Samaan aikaan pengottiin Wider-instituutin rahankäyttöä, joka muka oli perustettu kansainväliseksi tutkimuskeskukseksi. Senkään rahankäyttöä ei kukaan päässyt tutkimaan, kun Martti Ahtisaarella oli ylin valta. On hyvä, että asiat tulevat julkisuuteen, tosin niin pitkällä viiveellä, ettei uusi sukupolvi kykene näkemään eikä ymmärtämään, mitä historiassa on tapahtunut. Näin valtaan päässeet pääsevät edelleen suojelemaan toinen toistaan ja jos joku yrittää vastaan kapuloida, pääsee oudoissa oloissa hengestään.
 
Saa nähdä milloin julkisuuteen tulee uutinen, että Timo Soinikin on saanut lenkkipolulla ”sydäninfarktin”, kun hän on julkisuuden tietojen mukaan saanut tappouhkauksen tammikuussa, Todella kovaa peliä tämä vallankahvassa olevien ahneus. Siinä ei heikompia ajatella. Rahat ja omaisuus pois ja leipäjonon jatkeeksi.”
 
SirKalle
 

One thought on “Mitä on ahneus?”

  1. MINULTA auktoriteettien kunnioitus katosi pankkien kriisin 1991 -1995 aikaan ja etenkin velkalaman vaiheita tutkiessa, sekä jälkihoidon seurauksina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *