Ettei toisia petettäisi

lindemanp-jpg Ikävintä minusta on se, että Suomessa ei tajuta, että puolueellinen oikeuslaitos on vaaraksi koko Suomelle..
.
”Itse vietin vauhdikasta iltaa, vähän aikaa sitten, Bangkokissa. Seurueessani oli yksi institutionaalinen sijoittaja Hongkongista, joka oli aiemmin toiminut Lontoo Cityssä. Hänellä on käytettävissään noin 20 miljardia dollaria.
.
Kerroin hänelle omista kokemuksistani yrittäjänä Suomessa. Kerroin Suomeen sijoittamisen vaaroista. Hänelle ne olivat aivan uusia tietoja Suomen sisäänpäin kääntyneestä yritystoiminnasta, jossa ulkopuolista sijoittajaa saatetaan pettää maan puutteellisella lainsäädännöllä. Suomessa paikallinen yrittäjä ja ulkomaalainen sijoittaja ovat epärehellisen oikeuslaitoksen armoilla.
.
Tuttavani oli hämillään siitä, että hän oli kuitenkin pitänyt Suomea turvallisena sijoituskohteena. Kerroin hänelle hiukan enemmän Suomen ”Hyvä Veli” verkostosta ja puutteellisesta lainsäädännöstä ja varsinkin ylikansallisten tilintarkastustoimistojen toiminnasta ja niiden valvonnasta. Myöhemmin lähetin sitä koskevaa aineistoa, josta hän itse pystyi toteamaan ne vaarat, jotka ovat Suomeen sijoittavilla.
.
Tuttavani lähti Bangkokista jatkamaan matkaa kansainväliseen sijoittajien tapaamiseen New Yorkiin, ehkä hän kertoi saamansa tiedot eteenpäin.
.
Sen mukavan ja vaiherikkaan illan autonkuljettajana meillä oli yhden Aasialaisen pankin suuromistajan poika.
.
Kerroin vain omista kokemuksistani Suomen liike-elämästä, jotka eivät eroa mitenkään Venäläisistä käytännöistä.
.
En kertonut siksi, että tuntisin pettyneeni Suomen oikeusjärjestelmään vaan siksi, ettei toisia petettäisi samalla tavoin.”

1 ajatus aiheesta “Ettei toisia petettäisi”

  1. Ikävintä on todella se että oikeuslaitos on vaaraksi kansakunnan vakaudelle ja etenkin yrittäjyydelle

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa