Rouva Jutta ja tohtori Urpilainen, kaksoisroolissa valtiovarainministeri

 
Facebookissa tällä hetkellä kuohuu. Saksan piraattipuolue on julkistanut tietoa EVM johdon ja luottamushenkilöiden ansioista. Suomalaisia eniten kiinnostava asia on tietenkin se, kuuluuko valtiovarainministeri Jutta Urpilainen noihin huippupallkoja verottomana nauttivien joukkoon. Jos kuuluu, hänen -anteeksi toisto-verottomat ansionsa ovat ilmeisesti vähintään 191 000 euroa.
 
Kyllä tuolla summalla jo hyvinkin kelpaa tehdä päätöksiä EVM:lle siirrettävistä suomalaisten verorahoista, joista toisessa roolissaan Suomen kassakirstun vartijana pääsee päättämään. Lakitieteen tohtori Kari Uoti onkin jo ehtinyt huomauttamaan, Että Jutta Urpilainen on ollut jäävi tehdesään EVM: ää koskevia rahoituspäätöksiä Suomen valtiovarainministerinä, ollessaan samaan aikaan EVM:n hallitusneuvostossa. Vielä selvempää tämä tietysti on, jos nyt käy ilmi, että hän tästä tehtävästään on saanut erittäin merkittävää rahallista etua.
 
Monien kanavien kautta on tästä jo lähtenyt tietoa medialle. Voimmekin nyt jäädä luottavaisesti odottamaan, kuinka median edustajat laittavat Urpilaisen erittäin tiukkojen kysymysten eteen. Tai vaikenevat kuin hauta, menettäen senkin vähän luotettavuuden, mitä niillä vielä on. Enpä tosin väittäisi, että se on kovin paljon.
 
Julkaistu 13.2.2014: http://kristinakalliojarvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158265-rouva-jutta-ja-tohtori-urpilainen-kaksoisroolissa-valtiovarainministeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *