Viesti Timo Kaunistolle … palautemuistista

AIHEISTA AJASSA
* Uutta ja wanhaa verkkokaupassa <- haku
* E-kirjat heti luettavaksi <- haku

Tämä viesti on lähetetty: 20. marraskuuta 2010 12:20
Vastaanottaja: ’timo.kaunisto@eduskunta.fi’
Aihe: Tosiasiat, missä ne luuraavat?

Tuossa ajankohdassa Suomen keskustapuolue ja Kansallinen kokoomus olivat ”rakentavassa” hallitusrintamassa, ”hoitamassa” Suomenkin eurooppapolitiikkaa.

Julkaistu: 20.11.2010.
Propagandassa mm. eduskunnasta julistetaan mahtikenttää jossa valtivarainministeri Jyrki Katainen ja pääministeri Mari Kiviniemi omaisivat voimasanoja joilla mm. Irlanti saadaan muuttamaan yritysverotustaan Suomen kaltaiseksi.

Jos tämän mm. kansanedustaja Timo Kauniston ”hyvää tarkoittavan höhlämäisen” näkemyksen uskotaan olevan vakavaksi ymmärrettävä, lennän luudalla Kyöpelivuorelle. Tuo paikkahan on Nummi-Pusulassa, joten vetoni on osaltani varsin  realistinen ja varpuluutakin löytyy…

 Näyttää siltä, että asemissaan olevat kansanedustajat viestittävät asenteitaan ”vaalikarjalle”, eivät asioista tietoislle kansalaisille, veronmaksajille? Näinkö on nähtävä?

Lähetetty: 20. marraskuuta 2010 12:20
Vastaanottaja: ’timo.kaunisto@eduskunta.fi’
Aihe: Tosiasiat, missä ne luuraavat?

Eikö kansanedustaja tiedä?

”Lausuntonne tv-uutissa, että Suomi voisi vaikuttaa Irlannin yritysverotukseen..  Millon kansanedustajataholta lopetetaan lööperin puhuminen? ”

Toisaalta, suomalaisilla on jo kokemustausta sotakorvausten maksusta ja eikös nyt olla globaalissa terrorismin vastaisessa sodassa,   jossa persaukiset valtiot ovat sotineet jo parikymmentä vuotta.  Kuka tai mitkä tahot ovat oikeasti kenenkin vihollisia, sitä tuskin kaitselmuskaan tietää…

Mutta, mutta Suomi maksaa taas sotakorvauksia, selvähän se; kun me ollaan mukana niissä ”vallan ytimissä ja päätöksiä tekevissä pöydissä.. ?

Ihmetellään

Kalevi Kannus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *