Tässä esimerkkiä … puuttumisesta.

Sivullinen nuhteli lasta Espoossa – raivostunut äiti hyökkäsi kimppuun
Helsingin Sanomat 22.3.2013:

Ruokakaupassa vierasta lasta nuhdellut nainen sai lapsen äidin raivostumaan täydellisesti Espoon Kivenlahdessa torstaina iltapäivällä. Vihanpurkaus ei jäänyt suusanallisen hyökkäykseen, vaan huomauttajaa muun muassa revittiin hiuksista ja raavittiin.

Välikohtaus sai alkunsa, kun asiakkaana ollut nainen huomautti toisen asiakkaan lasta huonosta käytöksestä. Lapsi oli esimerkiksi työntänyt kätensä kurkkusammioon.

Lapsen äiti ei sulattanut lainkaan sitä, että vieras ihminen päätti käydä ojentamaan hänen jälkikasvuaan. Hän alkoi haukkua naista ja sylkeä tämän päälle. Äiti myös uhkasi hakata huomauttajan kaupan ulkopuolella.

Raivostunut äiti poistui jo kaupasta, mutta palasi kuitenkin takaisin kassojen luokse repimään hiuksista hetkeä aiemmin solvaamaansa naista. Uhri kaatui repimisen seurauksena maahan. Pahoinpitelijä raapaisi vielä hänen poskeaan.

Tämän jälkeen äiti poistui toistamiseen kaupasta, tällä kertaa lopullisesti. Poliisi tutkii kello 15.30 sattunutta välikohtausta pahoinpitelynä.

.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa