Johan nyt… taas kaiken takanako dos. Bäckman?

Heidi Hautala: ”Minua on kiristetty – Remonttiasia on ollut arkkiviholliseni Johan Bäckmanin tiedossa”
US-uutisoi…

”Kehitysministeri Heidi Hautala (vihr.) katsoo joutuneensa suunnitelmallisen kiristyksen kohteeksi oviremonttiasiassa.- Tämä nyt julkisuuteen tullut nimetön niin sanottu remonttimies sanoi minulle, että jos miesystäväni tekee oikeusjutun omasta remontistaan, hän muistuttaa minua oviremontista, Hautala sanoi tänään tiedotustilaisuudessa.Hautala väittää olleensa tietoinen, että remonttiasia ja remonttimiehen kiristys olisi ollut hänen ”arkkivihollistensa” tiedossa.- On tiedossa, että tämä asia on ollut arkkivihollisteni, kuten Juha Molarin ja Johan Bäckmanin tiedossa jo 2010. Minulla…”

Miten Suomessa voidaan yleisessä mielipiteessä hyväksyä ministeritasolta tällainen ilvely?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa