Viivytystaistelua vapaan maailman arvoja vastaan

Asianajaja, varatuomari Kari Silvennoinen on ottanut professori Jyrki Virolaisen ohella vahvasti kantaa … ”korkein hallinto-oikeus (KHO) näyttää olevan todellisuudessa vain tarkoituksenmukaisuutta korostava hallinnon jatke.”
”Asialla on vakava kääntöpuoli. Korkeimmat oikeudet (KHO ja KKO) eivät usein näytä tuntevan myöskään oikeusteoriaa ja oikeuslähdeoppia.” Viitoittaa Silvennoinen.
 
Leike HS, torstaina 11.10.2012.

 
Silvennoisen esille nostamaan seikkaan: ”Puute ei ilmene ainoastaan korkeimmissa oikeusistuimissa, vaan kaikissa niiden alamaisissa, jotka usein soveltavat väärin eurooppaoikeutta laajassa mielessä”. …on osoittanut huolestumistaan KKO:n presidentti Pauliine Koskelokin, Turun yliopiston luennossaan ja EIT:stä tulee jatkuvasti langettavia tuomioita Suomelle. Mutta mikään ei muutu. Eikö nykyisellä KKO:n presidentillä ole nimeksikään arvovaltaa?
 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa