Tässä tarina teille jotka ette USKO että lastensuojelu osaa olla mätä

.
 
KYLLÄ niitä lapsia REVITÄÄN hyvistä perheistä lastensuojelukoneistoon.
 
* Milloin ”lastensuojelu” ja ”vanhusten hoito” saadaan samaan kontrolliin ja paljastuksiin kuin politiikan korruptio?
 
* Näyttää siltä, että Suomessa elämänkaaret ovat vaikeita alussa ja lopussa.

 

Esikoisemme syntyi ihan normaali vauvana joka lopetti kehityksen 1v iästä eteenpäin. Kävelemään oppi 3v ja puhetta ei tullut vielä 4v ikäisenäkään. Tutkimukset oli käynnissä koko ajan.
Lapsi oli myös todella kömpelö ja kaatuili helposti joten kolhuilta ei voinut välttyä mutta mitä tekee päiväkoti??ilmoittaa lastensuojeluun että vanhemmat haittaa lapsen kehitystä(?) meille eivät puhuneet MITÄÄN.
 

Olimme ihan tavallinen perhe. Vanhemmat päivätyössä, lapsi päiväkodissa. Hoivaa ,hellyyttä ja aikaa lapselle ja ravaamista sairaalassa tutkimuksissa. Lauloin lapselle paljon ja lorutin kävin muskarissa yms yms kehityksen tulemiseksi ja muka haittaan lapseni kehitystä.
 

Lastensuojelu tantat tulivat käymään kotona ja olivat heti pk:n kanssa samaa mieltä eli vanhemmat haittaa lapsen kehitystä. Ottivat lapsen kiireellisesti huostaan ja lapsi unohti kävelyn ja muitakin opittuja taitoja huostaan joutumisen jälkeen. On tapaamisissa alakuloisen oloinen ja haluaisi lähteä meidän kanssa kotiin.
 

Huostassa todettiin kehitys vammaiseksi. Anteeksipyyntöä ei ole herunut Espoon paska kaupungilta. Kuulemma kaikki tukitoimetkin oltiin todettu hyödyttömiksi… Jaa a ja mitkäköhän tukitoimet?

Nyt asumme toisella paikkakunnalla ja taistelemme kahden muun lapsemme kanssa isoasiskoa kotiin. Uudessa kaupungissa sossut sanoivat että Espoossa on tehty virhe ja väärin, mutta eivät Espoossa sitä myönnä.
 

Nyttemmin esikoisella on todettu geenivirhe josta kehitysvammaisuus johtuu eli me vanhempina EMME molisi mitenkään voineet lapsesta normaalia tehdä.
 

Nyt vaan haluaisimme lapsemme kotiin. Ikinä en anteeksi anna ja jos joku ihmettelee että miten tiedän uuden paikkakunnan sossun kannan niin otin toki täällä yhteyttä sossuun kun haluan lapseni kotiin. Kävivät kotikäynnilläkin ei sovitusti vaan yllättäen ja totesivat että emme todellakaan ole mikään lastensuojelu tai ongelma vaan NORMAALI perhe joka on kokenut USKOMATTOMAN vääryyden. Onneksi näitä helmiäkin löytyy 🙂

Mutta esikoistytöstäni näen tapaamisilla että sijaisperheessä ei kaikki ole kohdallaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa