Huonosti ”kasvatettuja” vanhuksiako?

Keskuudessammeko huonosti ”kasvatettuja” vanhuksia?

Tähän Helsingin Sanomissa 29.10.2012 julkaistun mielipidekirjoittajan arvokysymykseen on ikämiehenäkin helppo yhtyä.

Totta on, että hyvin usein kohtaa kärttyisiä ikääntyneitä naisia ja miehiä, olosuhteissa josta Inka Keijamaa kirjoittaa…

Pahimmasta päästä, jopa hengen vaarallisia ovat ikääntyneemmät bussikuskit, jotka suhtautuvat tylysti matkustajiin. Eräässä tapauksessa Turun paikallisliikenteessä kuljettaja jätti kaksi poikaa pysäkille, vaikka varmasti näki sivupeilsta poikien olevan tulossa, osana koululaisryhmää, autoon. Kuljettaja sulki auton oven ja samantien lähti liikkeelle. Toisen pojan laukku jäi sulkeutuvan oven väliin. Laukkunsa poika sai repimällä irti. Osa koululaisryhmästä oli päässyt sisälle, mutta kaksi poikaa jäi pysäkille. Toki kuski haukuttiin joukolla, vähällä etteivä jotkut aikuisistä käynet kuskia raivelista kiinni..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *