Eläkeikäkeskusteluun…

Tässä tutkimuksen joulukuulta 1996 ”Työllistymisen esteiksi ovat toimihenkilöt kokeneet” raportista työelämän rakenneasenteista tulopoliittiselta kaudelta 1995 -1997; ajalta kun Suomea saneerattiin EU-kuntoon…

Suomessa itsemurhien määrä vuosijaksolla 1991 – 1997 kokonaislukuna oli 14 500 tapausta. Ahdinkoon ajautuneuiden yrittäjien osuus, hautaustoimistoista saatujen tietojen mukaan, oli suuri, virallisestihan syitä ei tilastoida.

Kun nyt kysytään viime aikojen perhesurmia, kouluampumisia ja muita joukkosurmia, ahditusten, syrjäytymisten syy-yhteydet löytyvät 1900-luvun viimeiseltä vuoskymmeneltä, eli yhteiskuntapolitiikan valitusta suunnasta: Alennetun toimeentulon yhteiskunnaksi; 1,5 miljoonan kansalaisen elämänlaatu heikkeni 1990-luvun laman vaikutuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *