Näin kävi, presidenttikisan ”ennuste”; päivitetty 26.8.2011

verkkokaupassaMinulla on presidenttikisaan ”ennuste”. Kehyskuvio lähtee siitä, että maalaisliitto/keskustapuolueen​ presidenttikausi (25 v.) päättyi Kekkosen luopumiseen ja kepun presidenttiä ei tule ainakaan minun eloni aikan; Kepu kuihtuu pienpuolueeksi niin kuin Ruåtsissa. Paavo Väyrynen ei pysty palauttamaan menetettyjä kunnian päiviä…

SDP:n presidenttijaksot (30 vuotta) päättyvät Tarja Haloseen. Myös demarit hiipuvat seuraavissa vaalitaistoissa. Kaksi vuosikymmentä 1991 – 2011 on ollut kansakunnalle menetysten aikaa. Prof. Jyrki Virolaista mukaillen:

* Meidät on johdettu eurooppalaisiin “pöytiin, joissa asioista todella päätetään;”
* Meiltä on viety oma raha markka (“ei ole mulla markkoja taskussa”), ja se on johdattanut meidät samalla iki-ihanaan eurooppalaiseen rahaliittoon ja euroon;
* Kansalaisilta torpattiin – aiheettomina – vaatimukset kansanäänestyksestä euroon liityttäessä.
Itseasiassa SDP tekee puolueena virheen jos Paavo Lipposesta tulee ehdokas; vrt. taannoiset ”puheenjohtajien vaihtovuodet” .. Ulf Sundqvistin vaihtaminen Pertti Paasioon jne. jotka johtivat ns. hallitussa rakennemuutoksessa pankkilamaan, eli Suomen muokkaamiseen EURO-kuntoon ja …tässä nyt ollaan.

Kuten tiedetään Suomessa on vaikuttanut kolmen ”suuren” kauhun tasapaino, nyt ”vuorossa” on KOKOOMUS ja Sauli Niinistö, eli kokoomuksen viimeisin presidentti oli J.K. Paasikivi ja sitä ennen Pehr Evind Svinhufvud.

Timo Soinilla on ”nokituksen” paikka; kenelle toisella kierroksella perussuomalaisten äänet siirtyvät. Minä veikkaan Niinistöä.

Paavo Arhinmäki jatkaa Suvi-Anne Siimeksen tuhotyötä häivyttääkseen Vasemmistoliiton puoluekartalta.

Päivi Räsäsen poliisiministerin pesti EI ISTU kristillisiin arvoihin.

Näyttää siltä, että ruåtsalaisten Stefan Wallin ei tunne kotimaansa historiaa, ei ainakaan talvi- ja jatkosodan ajoilta ..

Vihreät ovat mitä ovat kuin rannan kaislikko, joka häälyy virran ja tuulten mukaan.
Tässä alkupalaksi.Näytä lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *