Tupoteatterin 30-vuotisjuhlanäytös

Ensimmäisen kirjani Näin tehdään tuhopolitiikkaa ilmestymisestä tuli näinä päivinä kuluneeksi 30 vuotta. Siitä lähtien tämän ”tupoteatterin” todellisuus on ollut tiedossa, mutta pimitettynä.

Lähes saman ajan työnantajapuoli on pyrkinyt siitä eroon asettaen tavoitteeksi saman kuin kirjakin: sopimisen viemisen liitto- ja yritystasolle. Eri syistä se on kerta toisensa jälkeen joutunut perääntymään.

Vasta neljä vuotta sitten se onnistui teknologiateollisuuden johdolla, mutta tänä syksynä ”imperiumin vastaisku” sai murretuksi rintaman iskemällä sen heikkoihin kohtiin. Koettiin 30 vuoden takapakki.

”Raamiratkaisun” historiallisuutta hehkuttaneet ovat oikeassa. Käänne kohti menneisyyttä, neuvostoaikoja, on todella historiallinen. Se voi olla Suomen kannalta kohtalokas.

OSuVa-lehti haluaa kantaa kortensa kekoon selviämismahdollisuuksien vahvistamiseksi, mistä syystä on tunnettava myös tapahtumien taustat ja historia.

Lehti (liite) on luettavissa pdf-muodossaan osoitteessa Kauko-Kustannus. Paperiversio, myös Jytky-OSuVa, seuraa minkä tahansa näiltä sivuilta tehdyn kirjatilauksen mukana niin kauan kuin lehtiä riittää.

Lehti-liite pdf-versiona – http://kaukokustannus.fi

Lehti-liite pdf-versiona – http://punapresidentti.net/tupoteatteri_30_vuotta.pdf

Kauko Parkkinen
Oikeust. kand, valtiot.maist, tietokirjailija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *