RKP:n ruma luku… melkoinen ennuste

Puoluesihteeri yllättyi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluesihteeri Johan Johansson on yllättynyt Ilta-Sanomien eilen julkaisemasta gallupista, jonka mukaan vain 7 prosenttia RKP:n kannattajista olisi äänestämässä puolueen omaa ehdokasta Eva Biaudeta ensi talven presidenttivaalissa. – Jos tämä pitää paikkansa, niin onhan se huolestuttava luku, Johansson todennut Uudelle Suomelle. 

Leike: Iltalehti 15.9.2011
Toistaiseksi galluppien mukaan tasavahvat Timo Soini ja Paavo Väyrynen ovat valtamedian ja politiikanelittin hampaissa ja kaikissa uutisoinnin mutkissa mollattavana.

Syystä jota olemme Jorma Jaakkolan kanssa vuosikausia julki saayyaneet mm. sen mitä (emeritusmeppi) Paavo Väyrynen blogissaanon myös todistanut, eli:
”.. Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen ovat perustuslain rikkojia. .. he ovat miehet, jotka veivät perustuslakia rikkoen ilman kansanäänestystä ja vain eduskunnalle annetulla tiedonannolla Suomen EU:n ytimeen, euroalueeseen.”

Samaa on vakuuttanut myös meppinä toiminut Timo Soini, mutta suuremman huomion on saavuttanut Jussi Halla-ahon sotilasjuntta- ja panssari-”läppä”.

Minun mielestäni asiaintila on Suomessa päälaellaan. Julkisuuskuvassa Jussi Halla-aho, joka ei kykene erottamaan ”läpänheittoa” ja ”mustaa huumoria” poliittisesta dialogista on nostettu kiekumaan kukkona kansakunnan tunkiolle ja kaksi diktaattorin elkeitä harrastanutta, politiikasta pudottautunutta ovat ”kuumimmat” presidenttiehdokasehdokkaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *