US: Iso kriisi repeää Saksassa? – ”Käymme sotaa”

Tästä se alkaa…a>

Saksan liittokansleri Angela Merkel on kautensa kovimmassa paikassa. Saksaa uhkaa nyt niin perustuslaillinen kuin sisäpoliittinenkin kriisi, kun vastustus euron pelastuspaketteja kohtaan kasvaa. – Käymme sotaa joka rintamalla, kuvaa Merkelin tilannetta hänen lähipiirinsä Welt am Sonntag -lehdelle. »


Saksalainen kypsyi euroon: ”Oma raha Suomelle ja Saksalle”

”Euroon luottaminen oli suurin ammatillinen virheeni”, aloittaa Hans-Olaf Henkel kannanottonsa Financial Timesissa. Saksan teollisuuden kattojärjestön ex-johtaja kertoo kirjoituksessaan, miksi hän – entinen euron puolestapuhuja – on kääntynyt yhteisvaluuttaa vastaan, ja esittää samalla oman ratkaisunsa Euroopan kriisille. Henkelin mielestä Suomen, Saksan, Itävallan ja Hollannin tulisi jättää euro ja perustaa oma yhteisvaluuttansa. »


Onko tyystin unohtunut mitä tapahtui 1990-luvulla Suomen kotitalouksille ja yrittäjyydelle?
Pankkituet eivät hoituneet itsestään. Missä ja ketkä tekivät etupiirijaon pelastettavien ja kuopattavien osalta? Se kysymys kiinnostaa .. Nimittäin tässä lainkäytön korruptiossa linjattiin toimialat joiden omaisuusmassat suojattiin ja ne jotka ajettiin alas ja lainat siirrettiin roskapankkeihin.
Samalla hoidettiin Suomi eurokuntoon; järjestelyt ja tuomiot tehtiin törkeästi perustuslain ja muiden alempiasteisten lakien ja säädösten, sekä kansainvälisten sopimusten vastaisesti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa