”Pesen ikkunoita, kun Nokia romahtaa”

Taloussanomat 30.08.2011 Tavalliset suomalaiset perheet rohmusivat Nokian osakkeita viime talvena. Sen jälkeen osakkeen arvo on romahtanut puoleen. Lue neljän sijoittajan tarina – miltä tuntuu, kun rahat menivät.

Kiinostaako miten kansallisomaisuuden ryöstö on tapahtunut?

Taloustoimittaja Seppo Konttisen raju tilinpäätös maan poliittisen eliitin takinkäännöstä. Miten valtionyhtiöiden yksityistämiseen päädyttiin äänestäjiltä kysymättä?
Eriväriset hallituskokoonpanot ovat parinkymmenen vuoden aikana myyneet kymmenien miljardien edestä maata, metsää, kiinteistöjä ja yrityksiä. Meidän kaikkien suomalaisten yhteistä varallisuutta on luovutettu pilkkahintaan yksityiselle pääomalle. Kaikki on tehty ilman poliittista keskustelua, vaivautumatta kysymään tyhmyyden maksumiehiksi joutuvien äänestäjien mielipidettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *