Hei Marjatta tässä pieni viesti

Kirjan esittely ja tilaus.
Luin kirjasi Lottovoiton jo muutama kuukausi sitten ja silloin kirjoitin muutaman rivin siitä, mutta kun en löytänyt e-mail osoitettasi, se teksti jäi johonkin koneen uumeniin. Yritin tänään löytää silloin kirjoittamaani mutta teksti on hävinnyt kyberavaruuteen ja vaeltelee omia teitään.

Lämpimät Onnitteluni. Lottovoitto on ansiokas kirja. Kuvaa tavallisen tallaajan elämäntilannetta tosin se lottovoitto ei joka flikan elämään osu, mutta yllätyksiä se elämään tuo. Naisen niin tavallisen naisen elämää kuvaat empaattisuudella ja se mikä minua erikoisesti miellytti kirjan hyvä moraali aitous ja rehellisyys.

Vuorotyön asiat taisi nousta omasta kokemuksesta sairaalamaailman työyhteisön henkeä aistin kirjan sivuilta. Minua puhuttelee ihmisten selviytymistarinat ja ennen kaikkea se miten ne selviytymisen eväät löydetään omasta itsestä, sellaisena näen päähenkilön kirjassasi. Kiitos kirjasta .

Mukavaa syksyn jatkoa.

eeva.p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *