Ratkaisu ajanhengessä?

via dolorosakalleUUTINEN MIKA MYLLYLÄN KUOLEMASTA
Iltalehti 5.7.2011:
Hänet löydettiin kotoaan kuolleena tiistaina aamupäivällä klo 11:n aikoihin.
Asiasta tuli ilmoitus sivulliselta. Ylikomisario Teemu Heikkisen mukaan Myllylä oli asunnossaan yksin, kun hänet löydettiin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201107050151236_uu.shtml

Mika Myllylän ajanvirran päätös kosketti läheltä. Samoin tasan kolmekymmentä vuotta aikaa taaksepäin veljeni, joka ei suinkaan ollut huippu-urheilja, mutta alkoholi raastoi hänetkin elämänsä äärirajalle 39-vuotiaana. Hänen ratkaisustaan kirjoitin muistokirjoituksen syksyllä 1981. Tässä siitä osio:

Huomioksi papin virsivalinnasta: Ramin siunaustilaisuudessa ei veisattu alussa lainattua virren säkeistöä, mutta saman virren kolmas ja neljäs laulettiin. Uskon kuitenkin, että hyvin monet läsnäolleista lukivat myöskin virren alun papin puheen aikana.

Vastaa