Ratkaisu ajanhengessä?

via dolorosakalleUUTINEN MIKA MYLLYLÄN KUOLEMASTA
Iltalehti 5.7.2011:
Hänet löydettiin kotoaan kuolleena tiistaina aamupäivällä klo 11:n aikoihin.
Asiasta tuli ilmoitus sivulliselta. Ylikomisario Teemu Heikkisen mukaan Myllylä oli asunnossaan yksin, kun hänet löydettiin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201107050151236_uu.shtml

Mika Myllylän ajanvirran päätös kosketti läheltä. Samoin tasan kolmekymmentä vuotta aikaa taaksepäin veljeni, joka ei suinkaan ollut huippu-urheilja, mutta alkoholi raastoi hänetkin elämänsä äärirajalle 39-vuotiaana. Hänen ratkaisustaan kirjoitin muistokirjoituksen syksyllä 1981. Tässä siitä osio:

Huomioksi papin virsivalinnasta: Ramin siunaustilaisuudessa ei veisattu alussa lainattua virren säkeistöä, mutta saman virren kolmas ja neljäs laulettiin. Uskon kuitenkin, että hyvin monet läsnäolleista lukivat myöskin virren alun papin puheen aikana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa