Vaalilupaukset petetty, Hakkaraista rangaistu

Nimimerkki Justice kirjoittaa: .. odotusten mukaisesti suurin osa kansanedustajista pettänyt vaalikoneisiin antamansa vaalilupaukset ja äänestänyt Portugal-tuen puolesta. Hakkarainen on myös tänään saanut ansaitsemansa rangaistuksen ”neekeri-puheistaan”: Perussuomalaisten eduskuntaryhmän yksimielisen huomautuksen, ”kansanedustajan kuuluu käyttäytyä vakaasti ja arvokkaasti ja ketään loukkaamatta, niin tämän rajan yli oli menty”(Ruohonen-Lerner). Huomautusta ryyditettiin vielä näyttävästi rasismin vastaisella julkilausumalla. Hakkaraisen lausumia julkaisseesta lehdestä on jo myös ehditty kannella julkisen sanan neuvostoon.
 

 
http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/05/hakkaraiselle_huomautus_kohupuheista_-_perussuomalaisilta_rasismin_vastainen_julkilausuma_2620012.html

 
Vaalikoneessa ahdinkoon joutuneiden EU-maiden tukemista vastusti yli 70 % valituksi tulleista kansanedustajista (ks. http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/05/vaalikoneessa_eu-maiden_tuenkannatus_oli_heikko_2620586.html). Tämänpäiväisessä äänestyksessä Portugal-pakettia vastusti ainoastaan 49 kansanedustajaa. Neljä perussuomalaisten kansanedustajaa painoi osaamattomuuttaan tyhjää.
 
Kenelle ja mihin voisi kannella näistä noin sadasta vaalilupauksensa pettäneestä kansanedustajasta?
Ei tietenkään minnekään: näiden äänestäjänsä pettäneiden kansanedustajien käyttäytymistä kun voidaan pitää ”vakaana, arvokaana ja ketään loukkaamattomana”… .
 
Koska tyhmänrehellinen sahuri ei sovi hypokriitti-fariseusten joukkoon , häntä saa ja pitääkin lyödä kuin vierasta sikaa – ja vielä omien joukosta käsin.
 
Varsinainen näytelmien päivä 25.5.2011!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa