Tuhansien nuorten vuokrarahat keskustalaisille

SULLE MULLE Ex-pääministeri Matti Vanhasen (kesk) ja sittemmin kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk) johtama Nuorisosäätiö antoi avokätistä vaalitukea ex-kansanedustaja Jukka Vihriälälle (kesk), jonka johtama RAY puolestaan tuki avokätisesti Nuorisosäätiötä.
 
Ex-pääministeri Matti Vanhanen (kesk) istui puheenjohtajakaudellaan 27:n Nuorisosäätiön kiinteistöosakeyhtiön hallituksessa, pääasiassa puheenjohtajana. Kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk) oli puolestaan mukana 37:n kiinteistöosakeyhtiön hallituksessa, niin ikään enimmäkseen puheenjohtajana.
 
Laajemmin aiheesta, ILTALEHTI 18.8.2010: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081812206112_uu.shtml?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje

2 thoughts on “Tuhansien nuorten vuokrarahat keskustalaisille”

  1. * KYSE ei ole yksinomaan korruptiosta ja sen tekijöiden metkuista, vaan keskustelu ohjautuu rahavirtojen osalta SYYTTÄVÄNÄ mm. somessa kitarisat näkyvissä työttömiin ja maahanmuuttoon. Muut kansantalouden VUODOT hiljaisesti hyväksytään… maan tapana.

Vastaa