EU-Suomen tulevaisuuden kuva on tässä..

Kuvassa: Suomen Kuvalehden 20. elokuuta 2010 kansilehti.

Miksi meillä on eduskunta, kun pelkästään pääministerin ilmoituksella kansakunta voidaan määrätä maksamaan VELKARAHALLA toisten valtioiden virheitä ja velkoja ?

Tosiasiat?

Hallituksen budjettineuvottelijat antoivat julkisuuteen näkymiä kaupan, viennin ja työllisyyden elpymisestä. Suomen kuvalehden nro 33. sivullta 12 . alkaa artikkeli, joka valottaa aivan toisenlaista  talouden kehityssuuntaa. Ketä oikein pitäisi ja voisi uskoa?

3 ajatusta aiheesta “EU-Suomen tulevaisuuden kuva on tässä..”

  1. MITÄ OVAT MUUTOSVOIMAT, ONKO NIITÄ? Kysyn vaan.
    Antti Lindtman: ”Oletteko muuten huomanneet, että Suomessa on yksi puolue, joka yrittää viimeiseen asti vaieta Brexitin seurauksista? Tämä näyttää olevan Perussuomalaisten ja kaikkien EU-vastaisten puolueiden taktiikka. Fakta kuitenkin on, että Brexitissä – jos missä – EU-vastaisten veri punnitaan. Nyt näyttää siltä, että populistien lupaukset ovat Brexitin myötä osoittautumassa tyhjiksi.” Kuinkahan käy?

  2. TOISTUUKO historian kaava? Ihmetteleekö joku, miksi yksittäiset kansalaiset velkaantuvat ja vippikauppa käy… YHDEKSÄN vuoden takainen kysymyksen asettelu ei ole arvosteluksi tai pelotteluksi tarkoitettu, vaan oikeasti muistutuksena, ettei unohdettaisi JYTKYJÄ. niitä muutosvoimia joiden piti tuottaa Suomeen auvoinen tulevaisuus. Mutta perussuomalaisethan jäivät 2011 vaalien jälkeen oppositioon … niin kuin 2019 vaalienkin jälkeen. 2011 vaalien tulos tuotti KUUDEN puolueen (Kataisen) hallituksen, nyt 2019 VIIDEN puolueen (Rinteen) hallitusohjelman.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa